trafią do piekła COR-ów (Czarnych Otchłani Refleksji)?
Nie powinno się odejść od barbarzyńskiego, ogłupiającego kapitalizmu, od barbarzyńskiego
mięsożerstwa i rybożerstwa? Debilny polski rozwój pod patronatem naukowców i kapłanów KK.
trafią do piekła COR-ów (Czarnych Otchłani Refleksji)?
Nie powinno się odejść od barbarzyńskiego, ogłupiającego kapitalizmu, od barbarzyńskiego
mięsożerstwa i rybożerstwa? Debilny polski rozwój pod patronatem naukowców i kapłanów KK.
Nie masz racji.,wedlog mnie.
Po co sie umartwiac za zycia, jak bedac nieharmonijnym i tak trafisz do COR?
Ani nie musimy się umartwiać za życia, ani nie musimy być nieharmonijnymi. Wystarczy przejść na harmonijny frutarianizm, inaczej owocożerstwo.
Obydwa systemy po jednych pieniądzach, choć intencje socjalistów dążyły do zbudowania lepszego świata.
Już nasze dzieci doczekają czasów gdy ryb nie będzie. W krótkim okresie czasu ludzie odejdą od mięsa. Jemy za dużo mięsa. Kiedyś ono było raz lub dwa w tygodniu. Teraz jemy codziennie. Właśnie jestem na urlopie i większość podawanych potraw zawiera mięso lub owoce morza. Dla mnie to mała uciążliwość, bo od jakiegoś czasu nie jem mięsa i ryb. Naprawdę nie musimy.
Tylko pogratulować świadomości.
zresztą zjadamy mięso coraz gorszej jakości. To chyba lepiej rzadziej a lepsze
Nie powinno się jeść zwłok uśmiercanych stworzeń, choćby dlatego, że w momencie uśmiercania przechodzą do ich ciał bardzo szkodliwe dla ludzi hormony śmierci.