Inna karta w tym samym telefonie ma zasięg. Możliwa jest taka długa awaria sieci czy coś?
Dzisiaj jest Dzien bez Telefonu Komorkowego
moze ktos potraktrowal to powaznie
Na terenie całej UE jest awaria satelitarnego systemu GPS. Nie działa Galileo. I może tu leży przyczyna z brakiem zasięgu?
Ruskie hackują świat. Albo Chińczycy.
Udaj się do punktu obsługi i zapytaj co jest nie halo. Albo zadzwoń na infolinię.
Mam Huawei…
Prędzej sama karta jest uszkodzona, niż awaria miała by tyle trwać. Obecnie na większości terenu kraju jesteśmy w ciągłym zasięgu kilku bts-ów, więc pomimo awarii jednego, jakiś zasięg zawsze powinien być, chyba że to jakieś Zadupkowo Zagumniane - Kolonia.
To by się zgadzało, bo kilka lat temu też nagle straciłem zasięg. I okazało się, że musiałem dać nową kartę, aby telefon działał. Stara z jakichś względów odmówiła posłuszeństwa i już. Nie dało się jej wskrzesić.
To tym bardziej. Szpieg z Chin mszczący się na USA.
Przejdź się do operatora i zapytaj. Tutaj nikt Ci nie odpowie co może być przyczyną
@birbant, nie sadze - wielu operatorow to podwykonawcy duzych posiadaczy czestotliwosci - wystarczy drobna awaria i telefony gluchna. jesli nie masz opcji wejscia w roaming innego operatora to nie dziala poza 112.
a u mnie to w ogole szalalo wszystko - zmieniali czestotliwosc na 4G (wiocha, wiec bardzo pozno) i przy okazji cala lacznosc i naprowadzanie na lotnisku.
pol dnia nie dzialalo nawet wifi przy swiatlowodzie. 112 tak, funkcjonowalo.
niektorzy ludzie chodzili jak zombie w panice.
p.s. telewizja tez nie dzialala.