Troche wiatru to dzis u mnie tez.
A dmuchanie duzo nie pomoze, upaly w sierpniu to rzecz normalna, sjeste sie przedluza i zyje w nocy
Ja też uwielbiam noc, bez względu na porę roku. Panuje taka cisza, nikt niczego ode mnie nie chce.
Wiesz,że w Australii wprowadzono godzinę policyjną od 20 do 7 chyba.
A tak w ogóle to żadna siła mnie nie zmusi aby pytania zadawać,gdy mi się nie chce tego robić.
w Australii do piatej rano, i to zdaje sie w tej czesci gdzie regionalna stolica jest Melbourne.
w Katalonii gdzie ilosc zakazen wyniosla ponad tysiac dziennnie (na szczescie nikt nie umarl, choruja mlodzi o silniejsi widac) z duzym trudem udalo sie wyznaczyc zamkniecie barow i restauracji o polnocy.
choc niektore pojedyncze miejscowosci wrocily do pelnej kwarantanny jesli chodzi o poruszanie sie po ulicach - nie wolno opuscic strefy bez zezwolenia i z domu wychodzic tylko do pracy, zakupy i ewentualnie bank, lekarz itp.
hotelarstwo i gastronomia katalonska padaja jak kawki.
Nie wiem jak dzisiaj się spiszecie😜
O 5 z minutami usłyszałam szum deszczu, nie ma piękniejszego dźwięku po kilku dniach upałów.
Postanowiłam to uczcić. Zerwałam się z wyrka, zaliczyłam wizytę w łazience, zrobiłam kawusię i delektuję chwilą siedząc przy oknie.
Nagle… patrzę i co widzę?
Sami zobaczcie ( nie oceniajcie jakości, aparat mam jaki mam )
Godzina 6. 08
Nie promuj LGBT
Co to za czarny kocur w avku?
Jesteś pozbawiony wrażliwości na piękno natury!
Brzyyydal.
Odezwał się ten, któremu coś w avku loto. Kto wie co to ?
Brzyyyydal.
Nie gadam z Wami
Nie loto, tylko popylo w przestworzach.
Jak z nimi nie chcesz gadać, to pogadaj ze mną.
Jestem śliczny jak kwiatuszek
@czarny_rycerz @Devil
Brak mi do Was cierpliwości.
Wystarczy, że kilka dni mnie nie było i się narobiło. Żeby się bulgot żołądkowy zrobił temu, kto Ci tak nastrój psuje.
Oni nie mają tęczy tylko coś tęczo-podobne sześciokolorowe.
Zatem nie powinno się tego TĘCZĄ zwać.
U mnie już dawno nie padał deszcz,a tęczę w mieście zobaczyć…niełatwo.
Krytykować, psioczyć na nas potrafisz @Devil . No bo i racja.
Ale dziś może choć na małą pochwałę zasłużyłem? Sprzedałem owoc mojej niedzielnej wędrówki po zielonym zapleczu miasta.