Nie uważacie że flaga Europejska kompletnie nie pasuje i źle się komponuje

Z naszą biało czerwona flaga Polski?
Po co wszędzie te europejskie flagi w POLSKIEJ polityce. Nasza była premier potrafiła pokazać co o tym myśli nie zważając na hejterow.

Mnie pasuje bardzo. Pamiętam wizy i kontrole celników z karabinami. Lubię flagę Unii Europejskiej.

4 polubienia

Nawet karabiny mieli? Ale ekstra

Nie wiem co jest fajnego w tym że “dobry Niemiec” z DDR kontroluje twoje dziecko z karabinem?

2 polubienia

Wręcz przeciwnie uważam, że jest bardzo ładna.

image

7 polubień

Była premier była wieśniarą.
Flaga jak flaga. Trzeba się cieszyć że jeszcze możemy ją mieć. Te gwiazdki wyciągnęły nasza biel i czerwień z zapaści. Z malucha do BMW się przesiedliśmy.

4 polubienia

Do tego bez gustu.

2 polubienia

To jej się należało.

3 polubienia

Wstyd, za taki szmal to ja wyglądałabym jak gwiazda filmowa, a nie jak…przemilczę.

3 polubienia

Dyskryminujesz ludzi że wsi?

Co to za brednie? Co to w ogóle znaczy? Xd

Można byc wieśniakiem mieszkając w metropolii.

2 polubienia

Od urodzenia oczywiście. A na wsi może nie być wiesniakow w takim razie.

a teraz jako byla pani premier z oflagowanego na niebiesko korytka kase bierze?
https://kukiz.dorzeczy.pl/_thumb/07/72/a49af01dcd3f8838171cff679522.jpeg

2 polubienia

z proznego to i Salomon nie naleje…

1 polubienie

A od kiedy w Unii nie ma przeciwników Unii?
Poza tym ona nie jest przeciwnikiem Unii…

Jak to co znaczy?
Wydała na wizaż 169.000 zł od marca do grudnia, wiesz co trzeba robić, żeby wydać taką niebotyczną kwotę na włosy, makijaż? Kpina.
Ona nie jest przeciwnikiem Unii, a flagę kto kasował za jej rządów, a teraz od nich bierze kasę?

1 polubienie

Napisalem wyżej że nawet tak wielcy ludzie jak chociażby Korwin jest całkowicie przeciw Unii i przecież to jest normalne że był w PE i bral kasę bo nie jeden tam taki nie z Polski jest… To co macie do szydło która nie jest oficjalnie przeciw Unii… Flaga to flaga… Mogła jej nie pasować i tyle… Zresztą to ja napisałem w pytaniu o o szydło i fladze…

No i dobrze… Wzięła to wziela… Macie problem każdy bierze czy tam kradnie… To normalne w polityce… Na serio jeszcze wam się to nie znudziło? Xd

Wielcy jak Korwin? Heheheheh!!!

2 polubienia