który Putinowi może buty czyścić?
Za kogo on się ma? Przecież gdyby nie USA to wszędzie byłby pokój a już na pewno na bliskim wschodzie…
który Putinowi może buty czyścić?
Za kogo on się ma? Przecież gdyby nie USA to wszędzie byłby pokój a już na pewno na bliskim wschodzie…
Trump - pierwsze nieszczęście USA?
Pomyśleć że 3 lata temu miał mój głos
Każdy mylić się może.
A czego się po trampku spodziewałeś? Podkulnego ogona? On wie że USA to potęga militarna. Idzie za ciosem. Iran ma się bać. Zapomina jednak że wielki lew może nie zauważyć rannej żmii. A ta potrafi boleśnie ukąsić. Z ukrycia. Już kiedyś pokazali im to najpierw Japończycy a potem Wietnamczycy. Iran postawi na partyzantkę.
Ciekawe co by Trump odpowiedział, gdyby do władzy w Polsce doszli w końcu normalni zwykli ludzie, patrioci, i zażądali tak jak Irak żeby wszystkie obce wojska wyjechały z Polski… Polska jest już kolonia usa… Za późno…
Nie pieprz bzdur z tą kolonią.
Więcej suwerenności odbiera nam USA niż unia pewnie xd
Prosiłem, nie gadaj głupot, jak nie wiesz, co to jest suwerenność. Nie ma całkowicie suwerennych państw. Suwerenne państwa, to już historia.
Czyli inaczej. Odbiera nam wolność. Najważniejsza osoba w Polsce jest ambasador USA. Naczelnik polski. Namiestnik xd
Od zabójstwa JFK, Stanami rządzi wiadoma nacja, niezależnie od osoby Prezydenta.
Żydzi!
W Polsce namiestnikiem usiłuje zostać pewien szaragowy poseł. ale to mu się nie uda.
A ambasador, to ambasador i nic więcej, chociaż amerykański jest. Tzn, ona.
Collins pisze. Już się boję…
Potrenuj na worku. Tylko nie swoim.
Tytul bzdury miesiaca masz juz jak w banku.
Jak zwykle piszesz choc nie wiesz o czym Ale piszesz!
Wiesz w ogole czym są The Quds Force?
Sa to specjalnie szkolone jednostki tzw.milicji rewolucyjnej do"prowadzenia niekonwencjonalnych dzialan wojennych".
Na ich czele stal Sulejmani ktory byl w tej chwili jedynie moskiewską marionetką.Wczesniej bowiem…aktywnie wspieral USA w walce z ISIS.
I to on kilkanascie bodaj,dni temu zapowiedzial w Genewie ze w najblizszym czasie"wykresli z mapy caly Izrael raz na zawsze"!
Atak na ambasade amerykanska w Iraku to dla ciebie dzialanie pokojowe wiec zostawmy to.Podobnie jak palenia flag i mordowanie cywilnych pracownikow.
Sulejmani byl w stalym kontakcie z libanskim Hezbollachem oraz proiranskimi milicjami na terenie Iraku co raz jeszcze wskazuje na dazenie do wojny religijnej,czego zreszta wcale nie kryl.
W jednej z ostatnich wypowiedzi zapowiadal"upuszczenie czystej krwi na nieznana dotad skale"…Tak…Pokojowa Nagroda Nobla od takich jak Ty…
Trump niepotrzebnie sie wpisuje w retoryke narzuconą przez tych bandytow a powstałą jeszcze w czasie wojny iracko iranskiej,dzisiaj tak ochoczo rozwijanej przez rezim Kima.
Ale to wlasciwie przedwyborczy drobiazg bo najprawdopodobniej mysli o reelekcji.Gorzej byloby gdyby dal sie sprowokować…
Zapowiedział ze wykresli Isreal? A to ty lubisz obcych? Poza tym twój tekst kompletnie stronniczy tak jak myślałem i połowa ludzi twoje uzna za bzdury jak ty piszesz o moich(no pewnie nie tutaj).
Zresztą ja nie pisałem nic o tym co myślę o Iranie więc mogę napisać że napisałeś bzdury… Chodzi mi o Trumpa.
Tekst collinsa stronniczy nie jest, a oddaje rzeczywistość.
A ja lubię obcych, gdy są sympatyczni.
Co do Trumpa, to się zgadzam. W tej chwili powinien być ktoś bardziej odpowiedni od niego.
Niewykluczone, że się mylę.
To ze pani ambasador sie tak zachowuje to nie znaczy, ze jest namiestnikiem. Zreszta w polityce ambasadorowie to “twarze celebryci” na etacie rzecznika prasowego, polityke prowadzi sie na innym poziomie.
Wybory sie zblizaja - Trump musi sie czyms wykazac. Nawet rozpetaniem III wojny swiatowej. Widac pozazdroscil Marianowi Kociniakowi…