Nie widziałem większych oszustów, niż ci od zmyślonej pandemii

Koleżanka wpisze do wujka G. cztery magiczne wyrazy: kostka, orzech, groszek, miał … :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 polubienie

Nie muszę już wiem opal do pieca? Koks?

1 polubienie

Pięknie! Serce się raduje, że tak szybko zagadka dnia rozwiązana! 32 minuty przed końcem, ale jednak. Trzeba to uczcić łykiem porządnej herbaty, co też czynię. :slight_smile:

1 polubienie

Wrrr…

1 polubienie

No co, że herbata. Piwa już zdążyłem dziś wystarczająco sporo wypić … Jak jeszcze bym 10 buteleczek wypił, to może zacząłbym robić błędy, a to by już wyglądało niezbyt ładnie :thinking:

1 polubienie

Ojej o co ten raban? Mozesz uwierzyć lub nie u mnie szpitale są wolne od covida
Mam mieszane odczucia jesli chodzi o statystyki, ale jakas szansa jest

1 polubienie

Większość tak mówi, dopóki nie zobaczy na własne oczy chorych na COVID-19.
Czy w dzisiejszych czasach trzeba wszystko ludziom pokazywać na ich własne oczy by uwierzyli? Ja mam już COVID-a i wszystkiego, co z nim związane dość. Nie muszę więcej oglądać. W ogóle nie musiałem tego oglądać, bym uwierzył.

2 polubienia

Ogladanie śmierci?
Kiedy jestes bezradny?

Wczoraj się szczepiłem, objawów poszczepiennych brak, tylko ręka trochę boli.

@benasek. Mimo moich 73 lat, mogę darmo obsługiwać dowolną ilość covidowców, jak również ci wszyscy, którzy będą mnie słuchać, że nie jest mądrze być mięsożernym i rybożernym człowiekiem, a każdy, kto będzie się odpowiednio długo odżywiał wyłącznie harmonijnie słodkimi, dojrzałymi owocami drzew i krzewów, swobodnie może osiągnąć możliwości OZYRYSA i JEZUSA. Tak mi mówi rozum i moja wiedza.

Dałeś sobie wstrzyknąć toksyny ze złamaniem bariery krew-mózg. Jeśli do tego dołożysz toksyny od spożywania mięsa i ryb, to masz duże szanse maksymalnie utrudnić swemu organizmowi pokonywanie nierozsądnych zagrożeń…

Robisz postepy? W koncu zaczniesz cos robic zamias drzec dzioba :rofl::stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

węgiel

a nie masz 72

Roksana:)

72 to miałem w zeszłym roku…

a nie 71?

1 polubienie