Koleżanka wpisze do wujka G. cztery magiczne wyrazy: kostka, orzech, groszek, miał … ![]()
Nie muszę już wiem opal do pieca? Koks?
Pięknie! Serce się raduje, że tak szybko zagadka dnia rozwiązana! 32 minuty przed końcem, ale jednak. Trzeba to uczcić łykiem porządnej herbaty, co też czynię. ![]()
Wrrr…
No co, że herbata. Piwa już zdążyłem dziś wystarczająco sporo wypić … Jak jeszcze bym 10 buteleczek wypił, to może zacząłbym robić błędy, a to by już wyglądało niezbyt ładnie ![]()
Ojej o co ten raban? Mozesz uwierzyć lub nie u mnie szpitale są wolne od covida
Mam mieszane odczucia jesli chodzi o statystyki, ale jakas szansa jest
Większość tak mówi, dopóki nie zobaczy na własne oczy chorych na COVID-19.
Czy w dzisiejszych czasach trzeba wszystko ludziom pokazywać na ich własne oczy by uwierzyli? Ja mam już COVID-a i wszystkiego, co z nim związane dość. Nie muszę więcej oglądać. W ogóle nie musiałem tego oglądać, bym uwierzył.
Ogladanie śmierci?
Kiedy jestes bezradny?
Wczoraj się szczepiłem, objawów poszczepiennych brak, tylko ręka trochę boli.
@benasek. Mimo moich 73 lat, mogę darmo obsługiwać dowolną ilość covidowców, jak również ci wszyscy, którzy będą mnie słuchać, że nie jest mądrze być mięsożernym i rybożernym człowiekiem, a każdy, kto będzie się odpowiednio długo odżywiał wyłącznie harmonijnie słodkimi, dojrzałymi owocami drzew i krzewów, swobodnie może osiągnąć możliwości OZYRYSA i JEZUSA. Tak mi mówi rozum i moja wiedza.
Dałeś sobie wstrzyknąć toksyny ze złamaniem bariery krew-mózg. Jeśli do tego dołożysz toksyny od spożywania mięsa i ryb, to masz duże szanse maksymalnie utrudnić swemu organizmowi pokonywanie nierozsądnych zagrożeń…
Robisz postepy? W koncu zaczniesz cos robic zamias drzec dzioba ![]()
![]()
węgiel
a nie masz 72
Roksana:)
72 to miałem w zeszłym roku…
a nie 71?