COVID-19, którzy znów chcą oszukańczo upokorzyć Polskę, jak przed ostatnim TCS, który Polacy wygrali w cuglach. (kliknij)
Teraz to samo oszuści próbują ze startem Brzozowskiego w konkursie Eurowizji.
COVID-19, którzy znów chcą oszukańczo upokorzyć Polskę, jak przed ostatnim TCS, który Polacy wygrali w cuglach. (kliknij)
Teraz to samo oszuści próbują ze startem Brzozowskiego w konkursie Eurowizji.
I tak nie miał szans.
Mial szanse zajac drugie miejsce od konca
Eurowizja jest reanimowaniem trupa
Prawda. Rafałek w notowaniach przedeurowizyjnych jest notowany w dolnych rejestrach lokat końcowych.
Notowania to jedno
On jest beznadziejny
Ale przy tym kiczu jakim stal sie ten festiwal ma szanse wygrać 7
Nie jest tajemnicą, jaki stosunek do Polaków mają Holendrzy.
Najpierw jednak trzeba umieć śpiewać. Bycie pupilkiem Kurskiego i pisowskiej władzy to za mało nawet na taką Eurowizję.
A jaki według ciebie? Byłeś kiedyś w Holandii? Czy znowu wiedza z YT?
Byłeś na Księżycu, na Marsie, czy korzystałeś z pośrednictwa mediów, aby wiedzieć, jak tam jest? Nie zapamiętałeś, że nie masz nawet 1 % tej wiedzy, która jest prezentowana na YT, tylko trzeba mieć ambicje wiedzieć, czego wartościowego szukać.
No to oprócz filmików z przyrodą, jeszcze na nic wartościowego nie trafiłeś, bo reszta, co tu uporczywie wklejasz jest bezwartościowe. Tzn ma “wartość” dla bezobjawowo mądrych.
A najmniejszemu, harmonijnemu robaczkowi czy owadowi, nie sięgasz do kostek ze swoją ludzką bezmyś*nością, nieharmonijnością, patologią.
Ale ty nie jesteś najmniejszym harmonijnym robaczkiem.
Harmonik, wiele robaczków nie ma kostek …
robaczki z zalozenia kostek nie maja
Chyba, że to robaczki mądre i zdążyły sobie kupić węgiel na zimę rodzaju kostka.
Te kostki mają. Robaczki głupie kupiłyby sobie węgiel miał albo groszek …
Ale robaczki są mądre
wchodzisz w filozofie czym w piecu napalic
a ja nie mam pieca
@okonek, to żadna filozofia, popatrz:
Z czym Ci się to kojarzy? Już wiesz!
My nie takie rzeczy ze szwagrem rozwiązywaliśmy
nie wiem
oprocz wkurzonego kota?
kotek właśnie wytworzył dźwięk “miał”
miał miseczke mleka czy taletzyk groszku?
z tego co wiem koty za strączkowymi nie przepadają