6/ 14 xd
Zawod na calej linii…
A juz sie cieszylam…
ze nareszcie, nareszcie…
zdobede ilosc punktow 0
bo po raz pierwszy nic nie wiedzialam a strzaly mi sie nie udaja
A jednak wyskoczyly punkty 3
Pelagia, litości !
Zdobyłam całe 4/15 (w dodatku strzelałam)
Collins jest tylko jeden !
Ale przy takim quizie nawet w jego komplet nie wierzÄ™. Masakra !
4|14
@birbant
@Aszka_J
A ja jestem lepsza od was, bo nic nie wiedzialam
liczylam na chlubne zero. niestety udalo mi sie kliknac 3 punkty
Ja znałam 2, tylko cicho…
Az dwa?
No to chyba rekord bedzie
I był !
To co wiedziałem, to wiedziałem, na resztę patrzyłem, jak cielę na malowane wrota. 10 niecelnych strzałów.
Trudny.Trzy pytania sprawily mi klopot i mam jeden błąd ale nie umieram z tego powodu.
13/14 a zle,nominacje U2.Akurat to w ich karierze,najmniej mnie interesuje…
Zastanawialem sie tez nad Dude oraz Dave Grohlem,ktorego kariera średnio mnie interesuje.
No i pytanie o fan club.Tu droga eliminacji.To musiala byc ta grupa bo w tych sprawach decyduja wzgledy pozamuzyczne.
Słonce Ty moje…
Mialas racje.A jak niewiele brakowalo do drugiego byka,wiem tylko ja
Ty, to jesteś gość…
Ale póki co kolega Gumowy rozwalił system. Brawa dla niego !
I tak nie zawiodłeś
Przy Dickinsonie dopisalo mi szczescie bo jeszcze jakis miesiac temu,kojarzylem go jedynie z pilka nozną.Ale…Zdarzylo mi sie odświezyć informacje o ich koncertowym albumie i trafilem min.na notke na ten temat
7/14 po ciężkiej przeprawie.
Ktos zadal sobie sporo trudu aby polozyc nacisk na dość wyszukane sprawy.Np. dom-studio dla RHCHP…To wiedza dla fanow albo…Dla radiowcow ktorzy czasem musieli sie posilkowac tzw.michałkami
U mnie byla to kwestia innego rodzaju.Bylem wtedy zufanym zakochanego faceta ktory sluchal TYLKO tego albumu i wiedzial o nim wszystko.Sam bowiem,RHCHP,co najwyzej,lubię…
10/14, część pytań była banalna, a część strzelałam.
Źle: najdłużej działający fanklub, do czego nie był nominowany U2, Muppety i żona czyjaś tam.
To akurat wiedziałam, bo o tym czytałam
Zwykły człowiek, taki jak ja nie ma pojęcia, o tych detalach chyba, że czasami wpadnie na ciekawy artykuł, który to opisuje.
PS…
Jako ze bawie sie w quizy juz niemal rok,chcialbym zwrocic uwage na FANTASTYCZNE pytanie,na ktore bym za diabła nie wpadl.Chodzi o Muppeta
Humor,skojarzenie,wiedza…By wystarczy spojrzec i…wiedziec ze mowimy o perkusiatach.Brawo!