Nie wiem co komu "w duszy gra"?

KLIK

5 polubień

6/ 14 xd

6 polubień

Zawod na calej linii…
A juz sie cieszylam…
ze nareszcie, nareszcie…
zdobede ilosc punktow 0
bo po raz pierwszy nic nie wiedzialam a strzaly mi sie nie udaja
A jednak wyskoczyly punkty 3 :angry:

5 polubień

Pelagia, litości ! :open_mouth:
Zdobyłam całe 4/15 (w dodatku strzelałam) :sunglasses:
Collins jest tylko jeden ! :smiley:
Ale przy takim quizie nawet w jego komplet nie wierzÄ™. Masakra !

6 polubień

4|14

5 polubień

@birbant
@Aszka_J
A ja jestem lepsza od was, bo nic nie wiedzialam
liczylam na chlubne zero. niestety udalo mi sie kliknac 3 punkty

2 polubienia

Ja znałam 2, tylko cicho… :wink:

3 polubienia

Az dwa? :dizzy_face:
No to chyba rekord bedzie
image

3 polubienia

I był ! :joy:

1 polubienie

To co wiedziałem, to wiedziałem, na resztę patrzyłem, jak cielę na malowane wrota. 10 niecelnych strzałów.

2 polubienia

Trudny.Trzy pytania sprawily mi klopot i mam jeden błąd ale nie umieram z tego powodu.
13/14 a zle,nominacje U2.Akurat to w ich karierze,najmniej mnie interesuje…
Zastanawialem sie tez nad Dude oraz Dave Grohlem,ktorego kariera średnio mnie interesuje.
No i pytanie o fan club.Tu droga eliminacji.To musiala byc ta grupa bo w tych sprawach decyduja wzgledy pozamuzyczne.

5 polubień

Słonce Ty moje…
Mialas racje.A jak niewiele brakowalo do drugiego byka,wiem tylko ja :wink:

2 polubienia

Ty, to jesteś gość… :wink:
Ale póki co kolega Gumowy rozwalił system. Brawa dla niego !

2 polubienia

I tak nie zawiodłeś :blush:

1 polubienie

Przy Dickinsonie dopisalo mi szczescie bo jeszcze jakis miesiac temu,kojarzylem go jedynie z pilka nozną.Ale…Zdarzylo mi sie odświezyć informacje o ich koncertowym albumie i trafilem min.na notke na ten temat :slightly_smiling_face:

2 polubienia

7/14 po ciężkiej przeprawie.

4 polubienia

Ktos zadal sobie sporo trudu aby polozyc nacisk na dość wyszukane sprawy.Np. dom-studio dla RHCHP…To wiedza dla fanow albo…Dla radiowcow ktorzy czasem musieli sie posilkowac tzw.michałkami :slightly_smiling_face:
U mnie byla to kwestia innego rodzaju.Bylem wtedy zufanym zakochanego faceta ktory sluchal TYLKO tego albumu i wiedzial o nim wszystko.Sam bowiem,RHCHP,co najwyzej,lubię…

3 polubienia

10/14, część pytań była banalna, a część strzelałam.
Źle: najdłużej działający fanklub, do czego nie był nominowany U2, Muppety i żona czyjaś tam.

4 polubienia

To akurat wiedziałam, bo o tym czytałam :wink:
Zwykły człowiek, taki jak ja nie ma pojęcia, o tych detalach chyba, że czasami wpadnie na ciekawy artykuł, który to opisuje.

2 polubienia

PS…
Jako ze bawie sie w quizy juz niemal rok,chcialbym zwrocic uwage na FANTASTYCZNE pytanie,na ktore bym za diabła nie wpadl.Chodzi o Muppeta :slightly_smiling_face:
Humor,skojarzenie,wiedza…By wystarczy spojrzec i…wiedziec ze mowimy o perkusiatach.Brawo!

2 polubienia