Nie wierzę, aby zadający cierpienie harmonijnym stworzeniom,

nie doświadczyli na sobie skutków swego bezmyślnego postępowania, gdy nie jest żadnym problemem zorientowanie się, że to są myślące, odczuwające i obiektywnie pożyteczne stworzenia w świecie DSHN-u..

Religie i system edukacyjny umożliwiające takie bezmyślne barbarzyństwo, na pewno nie są mądre..

Ludzkość powinna zostać zlikwidowana

4 polubienia

:rofl: :rofl: :rofl:

3 polubienia

A Rzym nalezy spalic…

2 polubienia

I to już któryś raz!

1 polubienie

Sami sie wykonczymy.

2 polubienia

Ja kiedyś tu wstawiłem obrazek, na którym Ziemia była u lekarza (też planety) i ten lekarz mówi jej: “Przykro mi. Ma pani ludzi” XD

3 polubienia

Najpierw powinnaś mnie przeprosić za swoje impertynenctwo..

Wszyscy posiadamy nieśmiertelne dusze, więc nie mamy się czego obawiać, że nie wykorzystamy naszych szans na atrakcyjne życie..

Bo ja wiem? Posiadanie duszy nie stoi w opozycji do teorii reinkarnacji, ale wprowadza troche ograniczen w kwestii ostatecznego pobytu.

1 polubienie

Możliwości jest ogrom, ale na pewno nie umieramy..Jesteśmy z energii, a ta nie zanika..

Jeszcze stamtąd nikt nie wrocil, żeby potwierdzić.

1 polubienie

Miliony już tam były i wróciły, i opisały wszystko wiarygodnie, bo kompatybilnie w stosunku do relacji innych..

Nie nalezy lezec w wannie i rozkoszowac sie slodkimi, dojrzalymi owocami tylko zrobic sobie przebiezke, zeby demencji nie dostac (albo nie pielegnowac).

Z tymi milonami to gtuba przesada, co najmniej 5 zer. A zeznania? Jak wszyscy mowia dokladnie to samo to wiarygodne nie jest…
Zreszta smierc kliniczna?

1 polubienie

Ludzkość ma dość wygodne życie, ale nie myśli ustąpić na deko ze swej dominacji gatunkowej. Nawet nie wprowadzi 5-minutowych przerw w każdej godzinie jazdy, albo chociaż nadzwyczajnego zmniejszenia prędkości jazdy do 30 km/h dla bezpiecznego przekraczania dróg przez harmonijne stworzenia, na początku każdej godziny..

Oj czlowi4ku malej wiary.
Cobto za nowa teoria? Czyzbys nial wyrzuty sumienia, ze jakas jaszczurke rozjechales?
Pięć minut? To jrst dyskryminacja żółwi.

1 polubienie

Większość ludzi z milionów, przynajmniej jedną podróż w zaświaty odbyła, i wróciła, mnie nie wyłączając, a zapewne i Ciebie też tylko musiała byś je sobie przypomnieć..

Nawet na YT pokazywali. Lepszego dowodu nie ma… :rofl:

3 polubienia