kretyński produkt, jak TVP1/2, z dominacją bezmyślnych teleturniejów, czy nie mniej kretyńskich programów kulinarnych, lub takich z magla, jak “Pytanie na śniadanie”?
- Nie
- Tak
- Trudno powiedzieć
- Mam jeszcze inne zdanie nt. temat
0 głosujących
kretyński produkt, jak TVP1/2, z dominacją bezmyślnych teleturniejów, czy nie mniej kretyńskich programów kulinarnych, lub takich z magla, jak “Pytanie na śniadanie”?
0 głosujących
A kto normalny ogląda TVP?
Telewizor zawsze mozna wylaczyc.
Sa tacy co to lubia, jest inny problem - ekonomiczny zwiazany z czyms czego nie uznajesz czyli zyskiem - niby samodzielna spolka a bez gigantycznych rzadowych dotacji juz dawno przestalaby istniec.
Pytanie nie do mnie, bo polskiej TV nie mam i nie ogladam, ale do wyborcow i politykow.
Ale jak by była mądra i ciekawa, to mogłaby korzystne wpływać na naród, a nie ogłupiająco, jak obecnie.
Tu jest taka telewizja T5, ale choc wiadomosci maja na w miare dobrym poziomie.
Bo reszta to hodowla celebrytow (na szczescie to stacja prywatna i zyja z reklam) a i maja jeszcze swoj tygodnik na poziomie dla tych, ktorzy wychodza z analfabetyzmu.
@harmonik
Przejrzyj historię swoich pytań.
Trochę zajmie, ale trudno. Jesteś w tej materii najbardziej płodny.
Wielokrotnie polecałeś harmonijny program, emitowany przez TVP 1.
.eh…ta moja pamięć…nigdy mnie nie zawiodła, choć czasem daje w kość .
Jeśli polecałem, to tylko dokumentalne programy przyrodnicze, emitowane w ok. 4 % czasu antenowego, czyli bardzo niewiele, a takie są mądrzejsze od całej ludzkiej nauki i edukacji.
Prowadzisz statystyki. ![]()
Łatwo wyliczyć z mniej niż 1 godz. takich programów na dobę.
Rzeczywiście łatwo. Dokładnie 4.09%.
Aczkolwiek, aby wyliczyć, trzeba mieć potwierdzone dane.
Skąd je czerpiesz?
.dzwonisz do Kurskiego? ![]()
Z tygodniowych programów TV. To żaden problem.