Nie zapomnicie? Wiem, że nie zapomnicie, ale nikt nie zabrania przypomnieć, czyż nie?

…albo nowy Covid. Nowiutki. :thinking: Albo stary postcovid. Nie wiem, co wybrać.

1 polubienie

Siecią to ja bym złowił z 1000 ryp

Kuchnia, nie ryp a ryb! No, ale żakami łowić? Jakoś nie chciałem. Chciałem dać tym rypkom szanse … :grin:

4 polubienia

Łączę się w bólu ogromnem z Żabką.

2 polubienia

Nie martw się @benasek . Przejdzie. Na Ciebie! :stuck_out_tongue_winking_eye: :wink:

3 polubienia

Leń z tego naszego kolegi, leń … A za takiego pracowitego go uznawałem … Takiego pilnego :grin:

1 polubienie

To jest do odchorowania i na to nie ma lekarstw.
Teraz mam Lecha w Mielcu…
A co do takich wynikow…Pisalem juz dzisiaj:
Man Utd-Liverpool 0:5…I o tym szoku nie przestaja pisac…

3 polubienia

Kujon, to on jest. Pilny, znaczy się, uczeń… :joy:

Mam nadzieję, że nie drwisz. :grin: Domyśl się, co ja musiałem znosić. Usłyszałem całą filozofię bajernowskiego timu, że oni mają ciężko, że czasem tak musi być …

Robiłem mądre miny i w końcu wpadłem na pomysł, by śmieci z chałupy wynieść …

Inaczej bym musiał do teraz słuchać …

3 polubienia

Szanse chciałeś dać? A co to za szansa, jak przynęta tak kusząca? To nawet nie zanęta była, tylko zwyczajna przynęta z haczykiem! :joy:

2 polubienia

Okna pomyj i zetrzyj podlogi. I żeberka zrób. Tylko noże pochowaj przedtem. Żeby nie kusiło. Jeszcze żonie żeberka nie zasmakują, jak pewnemu panu w Polsce ostatnio…

3 polubienia

O żesz Ty? Szykuj się zatem, że niedługo będziemy wspólnie z Żabką ustawiać Cię do pionu w tem temacie… :rofl:

2 polubienia

Oj, to lepiej nie… okropnie dużo roboty byś miał. Przecież każdą rypką trzeba się zająć. Oskrobać itp. :thinking:

3 polubienia

Powiem wprost. Że @benasek za ryb, najbardziej rypanie lubi… :sunglasses: :innocent:

4 polubienia

Słuchaj jaki numer … Odnośnie Liverpoolu.

Nie będę pisał, przedstawię obrazkiem…

Może znasz, może nie … Trzeba z kibicowaniem uważać (Taki morał)

3 polubienia

A niby o czym pisałam w poście nad Twoim? :wink: :sunglasses:

3 polubienia

Gdyby dwóch pierwszych literek nie było, też byłaby prawda …

Ciekawe no nie? :grin:

1 polubienie

Bo to pytanie o rypobraniu… :rofl:

2 polubienia

Tego nie znalem ale znalem inny przypadek i to w nizszej lidze.
Dla nich to czesto jak religia.I takie historie sie zdarzaly…

2 polubienia

Ty nie zapominaj, że u mnie 0,1 tony żywej wagi … I to tak skromnie pisząc :stuck_out_tongue:

Ale jak razem się weźmieta, to mnie może ustawita :grin:

2 polubienia

Powiem coś tu panu, mój panie, fajne tutaj mamy panie… :grinning:

2 polubienia