Nie zdziwi mnie, jeśli nasi skoczkowie nie odzyskają już dawnej formy,

bo pozwolili, aby ich zaszczepili tymi oszukańczymi szczepionkami przeciw zmyślanej, oszukańczej pandemii COVID-19.

Tak z pewnością tak będzie

1 polubienie

Widzę harmonik, że znów zapragnąłeś, by ci ludzie pokazali jak mają te twoje poglądy głęboko w d…

Ludzie to nic mądrego, ani ważnego. Jedyny bezmyślny gatunek na Ziemi, ale kończy się jego panowanie.

Święta mam i długi weekend jutro kolejne
Przesilenie zimowe?

Na szczęście Niemcy, Austriacy, czy skoczkowie innych nacji również nie odzyskają dawnej formy, bowiem także są zaszczepieni. Tak więc nadal wszyscy powinni skakać na jednakowym poziomie.

1 polubienie

Powinni, ale, niestety nie skaczą na jednakowem poziomie, bo dla naszych za daleko lecą…

No, normalnie w kulki z Polakami lecą… :crazy_face:

2 polubienia

A to ja bym sie zastanowila? Sodówka do glowy?

Czyżby więc powód nie leżał po stronie szczepionki?? Przecież Harmonik nie może się mylić! :joy: :joy:

1 polubienie

Nieomylny to jest papież, a i to od niedawna :innocent::rofl:

1 polubienie

Papież to przywódca niecałego 1,5 mld katolików. Ni jak nie może się równać z przywódcą całej ludzkości. :wink:

2 polubienia

A ilu tych katolikow jest?
Wiara lub niewiara?

1 polubienie

Wara Wam od wiary. :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

A to już podchodzi pod fanatyzm

1 polubienie

Fanatyzm jak reumatyzm. Potrafi dać w kość.

1 polubienie

Teoretycznie nasz szkielet nie powinien bolec

1 polubienie

Teoria często rozmija się z praktyką.
Na przykładzie Polski - na świecie mamy wiele prawdziwie chrześcijańskich kościołów, ale w katolickim kraju jak na razie nie ma żadnego. :grinning:

1 polubienie

Bo zimna woda trzeba sie oplukac a nie być w nią wrzuconym.
To też uproszczenie.

1 polubienie

Nawet nie o to mi chodzi. A chodzi mi o seryjne odstępstwa od tego, czego naucza Biblia. Kiedy słowa hierarchów czy szemrane tradycje nagminnie stawiane są ponad słowa samego Boga, to psu na buty z takim chrześcijaństwem.

1 polubienie

Ostro podszedles do tematu :joy_cat: swiete ksiegi nie sa wyrocznia

1 polubienie