Wyjeżdżałem z parkingu Tesco. U nas w mieście jest tabliczka z nakazem skrętu w prawo - na światła.
Ja widząc niewyobrażalny korek mówie trudno i pojechałem w lewo.
Niefartem było to, że akurat musiałem wyjechać, patrze a jedzie policja.
Mówie - super. Mandacik, jechałem samochodem szwagra…
Policja nic. Jedzie za mną dalej do ronda. Ja na rodzie w prawo, oni prosto.
Myśle, że fart życia. Tylko pytanie brzmi.
Czy do wystawienia mandatu radiowóz musi mnie zatrzymać? Czy może po blachach?
Czy może mieli mnie dzisiaj w poważaniu i mi sie upiecze?
Covida scigali?
Chcą zachowywać dystans
I tak i nie. Są przypadki wystawiania mandatów na podstawie nagrań z miejskiego monitoringu. W radiowozach podobno też są kamery więc…
Powiem więcej, w Warszawie mamy takiego oszołoma, który nie ma co robić i pstryka zdjęcia samochodów, jakie jada skrótem, gdzi ejest zakaz wjazdu. Wysyła je do policji a oni muszą wlepiac mandaty
W Holandii to normalka. Rzadko kiedy policja wręcza mandat. Przychodzą listy.
Tak, tylkoktos mysli o przepustowosci ulic i wygodzie uzytkownikow a nie zdzieraniu mandatoaw
Powiem jeszcze więcej. Nie tylko Warszawka ma takiego osobnika
Nadgorliwcow bylo wielu.
Wystepowanie - caly swiat.
Wymagania - nieduze.
Oddzialywanie na srodowisko zalezy od zajadlosci osobnika
Akurat za drogowymi wariatami nie przepadam. Sporo ich na polskich drogach. Panu Romanowi nawet bym kielicha postawił . Niech się tylko pojawi. Przynajmniej robi coś pożytecznego a nie jak NACZELNY PAJAC PORTALU w projektowanie bloczydeł się bawi i g… z tego jest.
Pewnie sam stracił prawko (albo nigdy go nie miał) i teraz wcoorviony na cały świat.
Można gdybać. Może mu jakiś wariat zabrał kogoś bliskiego? Trzeba by z panem Romanem pogadać. Jestem przygotowany, szkło czeka na niego
Wystarczy świrów w polityce.
W posyaci rozyczki?
okonek, jeśli Tobie szkło kojarzy się z różyczką, to dobrze świadczy o Twoich facetach
(O Tobie też)
To bylo raz w zatloczonym pciagu Lodz Gdynia ja inteligent wrzucony w Baluty.
Szklo w postaci krystalcznie pokruszonej tnie jak obsydian