Zobaczyłam i zmieniłam.
Kawałeczków i kawałków nie było. Tylko bez serialu, bo serial był.
Szukamy 293
Ok. Wykreślam serialu
293 km/h osiągnął Pendolino
294 tys. książek - zaczytani
293 km/h osiągnął Pendolino - Ta odpowiedź nie pasuje do stwierdzenia “Tyle i tylko tyle”. Z pewnością można znaleźć inne prędkości jakie osiąga Pendolino.
dlatego napisałam “osiągnął”, ale ok. Może coś innego znajdę, a może ktoś inny znajdzie
293 boiska piłkarskie - 209,2ha
293 wypadki Wielkanoc 2014.
To stwierdzenie wg mnie nie bardzo odpowiada na pytanie, czego mamy 293?
Mamy 293 boiska piłkarskie i co dalej?
2014 było przy 276
I te boiska piłkarskie zajmują powierzchnię 209ha. Tak jak pudełko zawiera ileś klocków a książka ileś stron lub wierszy. Jak źle to po prostu nie uznaj
Mozna zastapic “2014” " '14 " ?
Po prostu odpowiedzi tego typu, gdzie liczenie (np powierzchni, masy, długości etc) na jednostki spowoduje, że będziemy grać wiecznie.
Jeśli to zaliczymy, to ktoś następny da 294 kartki Xero = ileś tam g czy 295 jednogroszówek = ileś tam kg.
Ok. To już wiem
Przyznam jednak, że znalazłaś lukę w tym systemie o czym informowałem przy 178
Jednak nic nie pisałem, chociaż już wtedy miałem zamiar.
Podejrzewam, że takich luk jest więcej.
Bo ja jestem spryciarz
Przyznam, że tu także miałem dylemat i należałoby zadecydować, piszemy czy nie? Z tego względu, że poruszamy się tu po całej dostępnej nam wiedzy a więc teoretycznie także wszystkie możliwe lata możliwość zastąpienia roku np 2020 rokiem 20 spowoduje przecież nieporozumienie, dlatego uważam, że takie zastępowanie nie wyjdzie na dobre, podobnie jak zastąpienie zapisu liczbami arabskimi rzymskimi czyli obecnie 2023 - MMXXIII W tym wypadku chcę wyprzedzić fakty, chociaż tak do końca się nie da, dlatego też takie sytuacje powstają.
Tak więc szukamy dalej 293
293 komputerów uczniom Pobiedziska
Próbowałem jakoś znaleźć tu haka, ale wszędzie, że tyle ich dla nich …
Niech mają.
Jak ktoś będzie mieć uwagi, to można do sprawy wrócić.
Szukamy 294