Dzięki , to ja obrazy już wywaliłam, bo może ktoś kiedyś naprawdę obrazy da i to słowo robiłoby zamęt.
308 gier retro konsoli
No popatrz, gier jeszcze nie było…
Kolej na 309
W kazdym razie od 300 weszlismy na wyżyny tej gry… Wypada chyba pogratulować. Juz nie jestesmy na nizinie…
Oj, żebyśmy tylko lęku wysokości nie dostali
Do gór jednak jeszcze daleko. Do Wieżycy mamy jeszcze trochę… Ile ma Wieżyca? 312m? Coś mi tak we łbie świta.
To zapamiętaj te metry i wpiszesz w odpowiednim momencie
Chyba stucentymetrówki
Stucentymetrówek chyba jeszcze nie było
A ja chwilowo nie szukam. Obcyndalam się. Popijam kawkę i przeglądam swoje wszystkie papiery ryżowe (do dekupażu). Mam ich bardzo dużo.
No przeciez w tej zabawie organizator przewidział wszystko, nawet to, ze będą niektorzy marudzić, że inni sobie dadzą spokój a jeszcze inni będą chcieli zrobić sobie przerwę. Tu nikt nikogo nie popędza, wręcz przeciwnie
Relax, relax, relax
ryżowe a nie różowe
Ryżowe są lepsze, bo da się zjeść…
Jedne obrazoburczy obraz powoduje wiele obraz.
Kolego, my te obrazy z niejaką joko, Bingolom, birbantem i innemi (W kol. alfab, ale damy pierwsze), to dawno przerabiali. Moze sie kiedys zapuścisz tez w nasze strony, nie będziesz żałował
Damy damy pierwsze…
Ja już żałuję, że mnie tak w ten konkurs wciągło. A jeszcze obrazami mnie straszą…
Nie żaluj, jestes bardzo wysoko w klasyfikacji a mozesz byc jeszcze wyzej. O mało ktorej pozycji tak mozna powiedzieć
Ja mam lęk takowy
Od pierwszego piętra po okno w samolocie
Potem jest kosmos
Co ryżowego lub różowego jedliście?
Kleik ryżowy