Nieskończoność plus 1. Czyli konkurs @benasek. Ponoć nagroda ma być?

Dzięki :grin:, to ja obrazy już wywaliłam, bo może ktoś kiedyś naprawdę obrazy da i to słowo robiłoby zamęt.

308 gier retro konsoli

image

2 polubienia

No popatrz, gier jeszcze nie było…
Kolej na 309
W kazdym razie od 300 weszlismy na wyżyny tej gry… Wypada chyba pogratulować. Juz nie jestesmy na nizinie… :grin:

2 polubienia

Oj, żebyśmy tylko lęku wysokości nie dostali :grin:

1 polubienie

Do gór jednak jeszcze daleko. Do Wieżycy mamy jeszcze trochę… Ile ma Wieżyca? 312m? Coś mi tak we łbie świta.

1 polubienie

To zapamiętaj te metry i wpiszesz w odpowiednim momencie :wink:

2 polubienia

Chyba stucentymetrówki :grin:

1 polubienie

Stucentymetrówek chyba jeszcze nie było :thinking:
:joy:

2 polubienia

A ja chwilowo nie szukam. Obcyndalam się. Popijam kawkę i przeglądam swoje wszystkie papiery ryżowe (do dekupażu). Mam ich bardzo dużo. :grin:

2 polubienia

No przeciez w tej zabawie organizator przewidział wszystko, nawet to, ze będą niektorzy marudzić, że inni sobie dadzą spokój a jeszcze inni będą chcieli zrobić sobie przerwę. Tu nikt nikogo nie popędza, wręcz przeciwnie :grin:
Relax, relax, relax :smile:

2 polubienia

ryżowe a nie różowe :cherry_blossom:

1 polubienie

Ryżowe są lepsze, bo da się zjeść…

3 polubienia

Jedne obrazoburczy obraz powoduje wiele obraz. :smile:

3 polubienia

Kolego, my te obrazy z niejaką joko, Bingolom, birbantem i innemi (W kol. alfab, ale damy pierwsze), to dawno przerabiali. Moze sie kiedys zapuścisz tez w nasze strony, nie będziesz żałował :grin:

2 polubienia

Damy damy pierwsze…

1 polubienie

Ja już żałuję, że mnie tak w ten konkurs wciągło. A jeszcze obrazami mnie straszą… :sweat_smile:

1 polubienie

Nie żaluj, jestes bardzo wysoko w klasyfikacji a mozesz byc jeszcze wyzej. O mało ktorej pozycji tak mozna powiedzieć :grin:

2 polubienia

Ja mam lęk takowy
Od pierwszego piętra po okno w samolocie

Potem jest kosmos

Co ryżowego lub różowego jedliście?

2 polubienia

Kleik ryżowy :frowning:

2 polubienia