No dlatego moje 335 wyborców było złe. Mam coś fajnego, ale nie nada się bo ma za wiele wyrazów
Niedawno wróciłem z Rzymu, fajne miasto.
A ten zbrodniarz w moim mniemaniu ma teraz prze ebane. Czy ma naprawdę, to można dyskutować, ale ja wierzę ze tak jest rzeczywiscie.
Szukamy 335
Może teraz dusze tych zabitych dają popalić jego duszy?
Się skubany w Argentynie ukrywał. Poczytaj
Nie sądzę by tak było. To byłoby za łatwe i nie wiem, czy tak do końca sprawiedliwe. Przeciez te dusze moglyby mu to darować. Jednak sprawy karmiczne rzadzą się innymi zasadami. Co posiałeś to zbierzesz.
W następnym wcieleniu pewnie odpokutuje.
W 335 wcieleniach … Co najmniej. Ale on tego nie wie, bo gdyby wiedzial to za kazdym razem by się wieszał.
Oczywiscie spłycam temat sprowadzajac go do granicy żartu.
To temat ogromny, tu się o nim za bardzo nie da…![]()
Wiem, ale się domyślam ![]()
335 nowicjuszy - budownictwo PŚ.

Otaczająca rzeczywistość jest tak skonstruowana, ze zostawia furtkę do najróżniejszych teorii na ten temat i doprawdy jest niezmiernie trudno w tym wszystkim się połapać. Sprawy nie rozwiązuje żadna znana mi religia ani filozofia. Przynajmniej jesli chodzi o mnie.
355 to mu udowodnili, a ilu bylo naprawde?
Na dzis temat zbrodniarzy wojennych znow zaczyna byc sliski…
Ja mam pomysl na 341, ale to musi poczekac…
Trochę się musiałem zastanowić - można to zaliczyć czy nie?
No, ale na PŚ faktycznie w 2023 tyle było nowych. Wyrazy niepowtórzone.
Budujemy 336
Zmieniłam nawet nowych na nowicjuszy, bo sprawdziłam dokładnie wyraz “nowych” i miałam lekką niepewność, więc tak na wszelki wypadek.
Nowe, jak się okazało było przy 208
Nowy a nowicjusz to jednak wg mnie inne wyrazy więc ten nowicjusz może być.
Tak sobie o tym myślę.
No jakby nigdzie nie było, to bym przecież nie zmieniała ![]()
A synonimów na szczęście sporo tutaj jest.
wpisałam 336, ale potem znalazłam różne liczby tego samego, więc wywaliłam ![]()
336 podała Gra, ale tam są ekolodzy i ilość protestów w PE Takich info z różnymi liczbami jest sporo. To nie spełnia warunku:
Tyle i tylko tyle.
Jeszcze prośba by nie dawać liczb na potem, bo robi się zamęt, który juz się pojawia. Jesli ktos dał np przed dwoma dniami inne liczby a ja tu wyposażony w smartfon jak mam tego szukać?
Dlatego nie podajemy liczb dopóki nie będzie zaliczona właściwa.
Znajdujemy dalej 336
336 kobiet. Dymna Anna.

lub
336 ról Anny Dymnej

Lepsze 336 ról Anny Dymnej.
Szukamy z dymem …
Ze świecą 337
Te podane przez Grę etaty się nie liczą, bo poznańskie podał wcześniej collins
a 338 i 339?
338 Biegacze byli przy 186
186 biegaczy zielonogórskiego osiemsetlecia
339 zaraz sprawdzę