Na facebooka nie mogę wejść.
Moja informacja jest z Mysłowic, a ta z FB, to skąd?
Na facebooka nie mogę wejść.
Moja informacja jest z Mysłowic, a ta z FB, to skąd?
Stąd to wziąłem, - itvm. Jednak nie do nas należy sprawdzanie źródeł, tym bardziej, że raczej portal mysłowicki powinien lepiej wiedzieć. Tak czy siak, uważam, że należy zaliczyć.
Cieszę się
B.K. - ten skrót nie występuje w tekście pod podanym linkiem a sami skrótów nie tworzymy, bo będą to w pewnym sensie skrótowce - neologizmy a tych jak pisaliśmy wcześniej nie używamy.
No chyba, że gdzieś takowy niezależny znajdziesz
Maratonczycy to raczej szybko nie biegają
To poszukam co innego. Tamto skasuję, by nie zaśmiecało.
Burgery jadam, ale nie te sieciowe.
To zupelnie smaczne danie pod warunkiem, ze nie ma w skladzie psa przemielonego razem z budą. A bulka nie orzypomina zuzytej gąbki.
Ja niestety z powodów zdrowotnych mam odrobinę ograniczone możliwości odżywiania się
No tak, tez znam ten klopot, wielu rzeczy to skubne z lakomstwa, ale podstawa wyzywienia byc nie mogą.
Podpowiadam: “długodystansowcy”
Już dawałam długodystansowców… Mam zaliczone i nie będę nic zmieniała. Staram się wpisywać takie wyrazy, których jeszcze nie było.
@Bingola, memoriał to nie maraton. To są dwa różne pojęcia. Maraton, to ponad 40 kilometrów. Pięć kilometrów, to nie maraton i biegacze nie wloką się, tylko biegną w miarę szybko, a według mnie to nawet bardzo szybko (nie dorównam). Dopiero teraz mogę to wyjaśnić, bo wcześniej byłam naprawdę z doskoku, króciutko i nie mogłam się nawet wczytać w to, co piszesz. Skąd wziąłeś tutaj maraton? To bieg dla dorosłych i dla dzieci (które mają jeszcze krótsze, dziecinne trasy) i z maratonem nie ma nic wspólnego
Nie da się naraz gotować rosołu i udzielać w Nieskończoność plus 1, bo głowa wysiada.
Ttroszkę musiałam zaszaleć w kuchni
Był gdyński biznesplan przy 426, więc ta Gdynia to tak raczej nie bardzo …
Szkoda. A sprawdzałam, to mi skubana wyszukiwarka nie pokazała
No nic. Będę jeszcze kombinować, tylko nie wiem czy dzisiaj.
Już wiem, dlaczego nie pokazała. Bo szukałam wyrazu Gdynia, a tam był gdyński, więc wyszukiwarka jest ok. tylko ja nie umiałam prawidłowo poszukać
458 ciał - Bucza 08.08.2022
459 głosujących - sejm 13.11.2023