Nieskończoność plus 1. Czyli konkurs @benasek. Ponoć nagroda ma być?

I ja obok niej przejeżdżałem półtora miesiąca temu. Nie mogleś wcześniej tej informacji napisać? Chetnie bym ją zobaczył.

Okonek nie zdązyla poprawć swojej 483, wiec zaliczona Twoja

collins02 na 5 pozycję gratuluję

benasek spada na 6 miejsce

Szukamy 484

1 polubienie

To ile @Bingola ma punktów? 120 czy 112? A może sumę obu liczb? :slight_smile:

2 polubienia

Masz 120 punktów. Liczba 112, to są moje poprzednie punkty z poprzedniej punktacji, które się nie wykasowały po to, żeby Ciebie straszyć :grin: :cherry_blossom:

2 polubienia

Oczywiscie 120

112 to numer alarmowy na wypadek, gdyby zawodnik z 2 miejsca z wrazenia zaslabl…

Fakt, moja wina, ze o tym wczesniej nie wspomnialem… :grin:

2 polubienia

Poprawilam. Ale jak widac za pozno.
Kto wczesniej wstaje temu @benasek punkty daje…

1 polubienie

Na pocieszenie napiszę, ze liczb na razie nie brakuje…
Nawet wydaje mi się, ze jest ich nieskończenie dużo. A koleżanka ma spore szanse, by mnie przeskoczyć.
Da radę? :thinking:

1 polubienie

Myślisz, że łatwo Ciebie przeskoczyć? Wysoki jesteś, a nie każdy jest kangurem :joy:

2 polubienia

Wspomniana koleżanka ma kota w awatarze. Jesli skacze jak kot, powinna dac rade. Najwyzej się nieco pochylę…
Skaczemy po 484

1 polubienie

Dla Ciebie nie ma rzeczy niemożliwych? Na wszystko poradzisz :wink:

1 polubienie

484 Zwierzynian - 1809

1 polubienie

Raczej zaczne skoki o tyczce trenowc :joy_cat::joy_cat::joy_cat:

2 polubienia

Zastanawialem się, kiedy ktoś wpadnie na to, by wymieniać wlasnie w ten sposób mieszkańców. No i się doczekałem.
Pytanie, czy jak ktos ze Zwierzyna wyjedzie i tam juz nie mieszka, to on nadal Zwierzynianin czy nie? Uwazam, ze tak bo urodzony w Zwierzynie. Dlatego ten przypadek zaliczony, ale nastepne takie przyklady juz nie, bo nie da sie dokladnie policzyc takich mieszkanców.
Ok? Szukamy 485

1 polubienie

Ja bym koleżance chetnie punkty dał…
Bardzo chetnie. Juz jej tak niewiele brakuje, by mnie przeskoczyć…

Jakkolwiek takie akurat,informacje często mnie"zatrzymują"[nie wspominając o widokach] to jednak trudno bym z taką wiedzą funkcjonował na codzień :innocent:

1 polubienie

W tamtej okolicy jest sporo do obejrzenia. Wracajac z Włoch zazwyczaj wracam przez Słowenię… W planach są wodospady i droga 50 zakrętow, może Triglav… A te zakręty są naprawde kozackie. Poza tym Słowenia jest fajna, lubie ten kraj.

1 polubienie

Przyznaje że też mnie interesuje.A co ważniejsze,poznałem pare lat temu,w różnych odstępach czasu,troche młodych ludzi ze Słowenii i odniosłem bardzo pozytywne wrażenie.
Pamiętam nawet imię jednej dziewczyny z malutkiej,góskiej wioski…Na imie miała Jasna… :blush:

1 polubienie

585 kolizji samochodowych 27.04-03.05.2013

1 polubienie

485 [585] samochody byly przy 242

Szukamy nadal 485

1 polubienie

485 kolizji drogowych 27.04-03.05.2013

1 polubienie

A drogi przy 81…

1 polubienie