Nieskończoność plus 1. Czyli konkurs @benasek. Ponoć nagroda ma być?

I ja obok niej przejeżdżałem półtora miesiąca temu. Nie mogleś wcześniej tej informacji napisać? Chetnie bym ją zobaczył.

Okonek nie zdązyla poprawć swojej 483, wiec zaliczona Twoja

collins02 na 5 pozycję gratuluję

benasek spada na 6 miejsce

Szukamy 484

To ile @Bingola ma punktów? 120 czy 112? A może sumę obu liczb? :slight_smile:

Masz 120 punktów. Liczba 112, to są moje poprzednie punkty z poprzedniej punktacji, które się nie wykasowały po to, żeby Ciebie straszyć :grin: :cherry_blossom:

Oczywiscie 120

112 to numer alarmowy na wypadek, gdyby zawodnik z 2 miejsca z wrazenia zaslabl…

Fakt, moja wina, ze o tym wczesniej nie wspomnialem… :grin:

Poprawilam. Ale jak widac za pozno.
Kto wczesniej wstaje temu @benasek punkty daje…

Na pocieszenie napiszę, ze liczb na razie nie brakuje…
Nawet wydaje mi się, ze jest ich nieskończenie dużo. A koleżanka ma spore szanse, by mnie przeskoczyć.
Da radę? :thinking:

Myślisz, że łatwo Ciebie przeskoczyć? Wysoki jesteś, a nie każdy jest kangurem :joy:

Wspomniana koleżanka ma kota w awatarze. Jesli skacze jak kot, powinna dac rade. Najwyzej się nieco pochylę…
Skaczemy po 484

Dla Ciebie nie ma rzeczy niemożliwych? Na wszystko poradzisz :wink:

484 Zwierzynian - 1809

Raczej zaczne skoki o tyczce trenowc :joy_cat::joy_cat::joy_cat:

Zastanawialem się, kiedy ktoś wpadnie na to, by wymieniać wlasnie w ten sposób mieszkańców. No i się doczekałem.
Pytanie, czy jak ktos ze Zwierzyna wyjedzie i tam juz nie mieszka, to on nadal Zwierzynianin czy nie? Uwazam, ze tak bo urodzony w Zwierzynie. Dlatego ten przypadek zaliczony, ale nastepne takie przyklady juz nie, bo nie da sie dokladnie policzyc takich mieszkanców.
Ok? Szukamy 485

Ja bym koleżance chetnie punkty dał…
Bardzo chetnie. Juz jej tak niewiele brakuje, by mnie przeskoczyć…

Jakkolwiek takie akurat,informacje często mnie"zatrzymują"[nie wspominając o widokach] to jednak trudno bym z taką wiedzą funkcjonował na codzień :innocent:

W tamtej okolicy jest sporo do obejrzenia. Wracajac z Włoch zazwyczaj wracam przez Słowenię… W planach są wodospady i droga 50 zakrętow, może Triglav… A te zakręty są naprawde kozackie. Poza tym Słowenia jest fajna, lubie ten kraj.

Przyznaje że też mnie interesuje.A co ważniejsze,poznałem pare lat temu,w różnych odstępach czasu,troche młodych ludzi ze Słowenii i odniosłem bardzo pozytywne wrażenie.
Pamiętam nawet imię jednej dziewczyny z malutkiej,góskiej wioski…Na imie miała Jasna… :blush:

585 kolizji samochodowych 27.04-03.05.2013

485 [585] samochody byly przy 242

Szukamy nadal 485

485 kolizji drogowych 27.04-03.05.2013

A drogi przy 81…