NO nie, to jest struktura organizacyjna batalionu czołgów. Każdy batalion tyle ich ma,
Jesli kazdy batalion ma 58 czolgow i tak jest zawsze w polskim wojsku, to zgadza sie, zwracam honor.
Collins, tu przy 59 byloby ok, ale w 3 wyrazach sie nie zmiescisz, by dokladnie bylo wiadomo o co chodzi.
Tak, 58 z batalionem jest jak najbardziej dobra odpowiedz, mea culpa. Tego nie wiedziałem
No sa 3 wyrazy i liczba…Liczby mialy sie nie liczyć,zródło cytowane.
Czyli rzeczywiscie na Ziemi wymarlo 59 gatunków ryb? Ni mniej ni wiecej a dokladnie tyle?
Jesli tak to odpowiedz jest prawidlowa.
63 pastele marki Unison
Tak wynika z cytowanego podręcznika.A że w każdej chwili ta liczba może wzrosnąć,to już inna sprawa…
Obawiam sie że znacznie wiecej, bo samych gatunków jest obecnie kilkadziesiąt tysiecy, więc prawdopodobieństwo że od ordowiku (wtedy pojawiły sie ryby) wymarło tylko kilkadziesiąt jest raczej niewielkie.
64 pola szachownicy
No ale to nie ze mną ta polemika.Kazdy z nas korzysta ze ściąg a ja tego podrecznika nie pisałem…
Tez tak uwazam,jednak jesli oficjalnie przyjmuje sie, ze tyle czyli 59 gatunkow ryb wyginęło i jest na to dowod w necie, to tu są 2 mozliwosci zaliczyc lub nie.
Proponuje zaliczyć, chyba ze reszta mocnych zawodnikow sie kategorycznie sprzeciwi.
Zaliczamy “po znajomości”
A moje 60-64?
Nie mogę sie doszukac tych 60 piw w tym linku ani gdzie indziej.
Czy jakies info mozna?
Mozesz dac veto, wtedy rozwazymy jeszcze raz tą 59
Ale to nie jest kwestia koleżeństwa a przyjętego kryterium"poważania" tekstów żródłowych.A tu,doprawdy sporo w necie można podważyć…Lub przynajmniej nie traktować poważnie.
Tylko czy my,tu i teraz,mamy to robić?
Tez tak uwazam dlatego zaliczylem
Punkt 9, Leuven,Belgia
Nie no…Przypominasz mi Lee Marvina z westernu"Kasia Ballou"