Są klocki konstrukcyjne z różnymi liczbami, tu przykład z 50:
Ty mi lepiej powiedz, czego mam szukać…Powyżej już dawno numery ponad 500.A 498 tez już było…
Zrobił się “wakat” na liczbę 498, bo Gra podała z nią swoją propozycję, ale tam się przedszkolaki powtórzyły, więc na razie ta jest do znalezienia. Inne wyższe na razie nie są brane pod uwagę. Że sobie inni napisali, to chwała im za to, ale najmniejszą niepodaną właściwie liczbą jest na razie 498 i tej należy szukać.
498 uratowanych podróżnych Titanica
Trzeba tych pasażerów jakoś zamienić, bo mocny i dobry przykład, ale pasażerowie byli użyci w 65, też przy statku o nazwie Marabut.
No to ocalonych z Titanica
Lepiej napisać podróżnych, bo ocalonych było więcej, gdyż część załogi też ocalała.
Wpisz podróżnych i sprawę zamkniemy.
Racja.Poprawione.
499 zaliczone
Strony były przy 4
Kartki przy 184
A4 też gdzieś było
Proponuję 500 arkuszy ryzy
Ale to Ty musisz się zgodzić, bo ja nie gram …
Z może zamiast przedszkolaków wpisać “berbeci”? “malców”? “szkrabów”?
Wpisałam w lupkę “przedszko” i nie pokazało mi żadnego wyniku, więc myślałam, że nie było.
zgadzam się na arkusze :)))
Już collins podał ocalonych z Titanica, jak podał i zaliczyłem, to już nie cofnę.
Ale 500 mamy za sobą, otworzyłem z tej okazji Ruddles Best.
Nawet ciekawe, dopóki nie spojrzałem, że to ma 3,4% (Dziwne, bo w necie są 3,7%)
To dobrze, że ma 3,4 a nie 3,7, bo będziesz mógł jeszcze drugie zdegustować
gremlinsów, bombelków, skarbów mamy?
Otruc się chcesz?
Czem? piwem?
Wodą się łatwiej zatruć niż piwem …
Wiem, co piszę
Jeszcze aktualności i spadam na film
Szukamy 505
to czego szukamy? 501 - 504 zostały podane, czyli 505?
Tak, szukamy 505.
Warto teraz sprawdzać w tej lupce, bo prawie 50% liczb nie da się zaliczyć, co nie przychodzi mi łatwo …
Milego ogladania.
Fakt, woda mozna się paskudnie zalatwic, nawet jak wydaje się, że źródełko krysztalowe.
Tyle, ze ja uznaje piwo ok . 5%.
Cięższe to posmakowac a slabsze oddac dzieciom.
Ja już wieczorny film zaliczylam. Po polsku to Dom Gucci. Nawet do aktorstwa Lady Gaga sie troche przekonalam…