Nieskończoność plus 1. Czyli konkurs @benasek. Ponoć nagroda ma być?

Są klocki konstrukcyjne z różnymi liczbami, tu przykład z 50:

Screenshot 2023-11-23 at 20-23-53 klocki konstrukcyjne – Szukaj w Google

1 polubienie

Ty mi lepiej powiedz, czego mam szukać…Powyżej już dawno numery ponad 500.A 498 tez już było… :thinking: :upside_down_face:

2 polubienia

Zrobił się “wakat” na liczbę 498, bo Gra podała z nią swoją propozycję, ale tam się przedszkolaki powtórzyły, więc na razie ta jest do znalezienia. Inne wyższe na razie nie są brane pod uwagę. Że sobie inni napisali, to chwała im za to, ale najmniejszą niepodaną właściwie liczbą jest na razie 498 i tej należy szukać.

2 polubienia

498 uratowanych podróżnych Titanica

2 polubienia

Trzeba tych pasażerów jakoś zamienić, bo mocny i dobry przykład, ale pasażerowie byli użyci w 65, też przy statku o nazwie Marabut.

3 polubienia

No to ocalonych z Titanica :innocent:

2 polubienia

Lepiej napisać podróżnych, bo ocalonych było więcej, gdyż część załogi też ocalała.

Wpisz podróżnych i sprawę zamkniemy.

3 polubienia

Racja.Poprawione.

2 polubienia

499 zaliczone

2 polubienia

Strony były przy 4
Kartki przy 184
A4 też gdzieś było

Proponuję 500 arkuszy ryzy

Ale to Ty musisz się zgodzić, bo ja nie gram … :grin:

2 polubienia

Z może zamiast przedszkolaków wpisać “berbeci”? “malców”? “szkrabów”?
Wpisałam w lupkę “przedszko” i nie pokazało mi żadnego wyniku, więc myślałam, że nie było.

1 polubienie

zgadzam się na arkusze :)))

2 polubienia

Już collins podał ocalonych z Titanica, jak podał i zaliczyłem, to już nie cofnę.

Ale 500 mamy za sobą, otworzyłem z tej okazji Ruddles Best.

Nawet ciekawe, dopóki nie spojrzałem, że to ma 3,4% (Dziwne, bo w necie są 3,7%)

3 polubienia

To dobrze, że ma 3,4 a nie 3,7, bo będziesz mógł jeszcze drugie zdegustować :stuck_out_tongue_winking_eye: :joy:

2 polubienia

gremlinsów, bombelków, skarbów mamy?

3 polubienia

Otruc się chcesz?

1 polubienie

Czem? piwem?

Wodą się łatwiej zatruć niż piwem …

Wiem, co piszę :wink:

Jeszcze aktualności i spadam na film

Szukamy 505

1 polubienie

to czego szukamy? 501 - 504 zostały podane, czyli 505?

1 polubienie

Tak, szukamy 505.

Warto teraz sprawdzać w tej lupce, bo prawie 50% liczb nie da się zaliczyć, co nie przychodzi mi łatwo … :grin:

1 polubienie

Milego ogladania.
Fakt, woda mozna się paskudnie zalatwic, nawet jak wydaje się, że źródełko krysztalowe.

Tyle, ze ja uznaje piwo ok . 5%.
Cięższe to posmakowac a slabsze oddac dzieciom.:wink:
Ja już wieczorny film zaliczylam. Po polsku to Dom Gucci. Nawet do aktorstwa Lady Gaga sie troche przekonalam…

1 polubienie