Zaraz skasuję “zapasowe 570”, żeby wyszukiwarka słówek nie nałapała, bo jedno, to się jeszcze naprawdę może przydać.
Tyle jest aplikacji na smartfony, a nikt jeszcze nie zrobił generatora “Ile czego” na potrzeby Pytamy … Teraz by się coś takiego przydało ![]()
Wtedy nie byłoby ciekawej gry, bo przepisywać gotowce, nie wyszukane własnymi zmęczonymi oczami, to jakby takie … nudne? ![]()
Masz rację … Wyrzucam dopiero co stworzoną apkę.
Co za głupi pomysł miałem ![]()
Tak w ogóle, to wiadomo, że szukamy 572
Czy nie wiadomo? ![]()
No ale teraz już szukać?
Buntuję się. Już się dzisiaj naszukałam i naczytałam. Oczy muszą odpocząć. Nawet uszek i pierogów na wigilię nie zrobiłam i nie zamroziłam, a miałam dzisiaj robić. To chyba w myśl zasady: co masz zrobić dzisiaj zrób pojutrze. Będziesz miał dwa dni wolnego
![]()
Ależ skąd, akurat Ty masz prawo sobie polecieć na Karaiby, posiedzieć tam minimum z tydzień i wrócić do zabawy. W razie czego, zostaw jakiś namiar, to Cię zawiadomimy (nie jest to przeciwko regulaminowi) gdy będzie blisko 1000. ![]()
Boję się ruszać z Polski. Wszędzie jakieś wojny… Nawet Izraelici zastrzelili swoich (zakładników idących z białą flagą). Normalnie strach się bać. A u nas spokój. Za każdym rogiem nie tłuką. ![]()
Do liczby odcinkow Mody na sukces kiedy?
Tych 572 trochę jest, ale trzeba się nagłówkować, jak je w trzech słowach opisać i to takich, których nie było. A ja teraz zrobiłam rebusik, bo już żadnego nie miałam w zapasie ![]()
Pierwszy pomysł wykasowałam (żeby wyszukiwarki nie zaśmiecać)
572 edukowanych Schodno 01.01.-31.12.2020
Sama nie wiem, który z tych numerków jest lepszy ![]()
Was to się nie da zmusić do lenistwa poznawczego
![]()
Nunu, bo to ciekawe jest. Nie zawsze, ale w większości przypadków. ![]()
Nunu, wolę czytać o kolejnych numerach niż odwieczne gęganie sklerotyka o harmoszce i rodzeniu drugiego satelity…
Zapomniałeś o wyższości muszek owocówek nad nami ![]()
Dzis juz Nowy Testament kwestionuje
Dobra komunistyczna szkoła…
A wiecie, że pewien znany psycholog biznesu mówi, że ci miliarderomilionerzy często doszli do fortun dziełem przypadku, zbiegów okoliczności w dużym procencie?
To jakbym ja wiedziała, że prawie przypadkiem można zostać milionerką to …to nie wiem co… Tak mi się wz wiązku z Januszem zmarłym milionerem przypomniało…