Zaraz skasuję “zapasowe 570”, żeby wyszukiwarka słówek nie nałapała, bo jedno, to się jeszcze naprawdę może przydać.
Tyle jest aplikacji na smartfony, a nikt jeszcze nie zrobił generatora “Ile czego” na potrzeby Pytamy … Teraz by się coś takiego przydało
Wtedy nie byłoby ciekawej gry, bo przepisywać gotowce, nie wyszukane własnymi zmęczonymi oczami, to jakby takie … nudne?
Masz rację … Wyrzucam dopiero co stworzoną apkę.
Co za głupi pomysł miałem
Tak w ogóle, to wiadomo, że szukamy 572
Czy nie wiadomo?
No ale teraz już szukać?
Buntuję się. Już się dzisiaj naszukałam i naczytałam. Oczy muszą odpocząć. Nawet uszek i pierogów na wigilię nie zrobiłam i nie zamroziłam, a miałam dzisiaj robić. To chyba w myśl zasady: co masz zrobić dzisiaj zrób pojutrze. Będziesz miał dwa dni wolnego
Ależ skąd, akurat Ty masz prawo sobie polecieć na Karaiby, posiedzieć tam minimum z tydzień i wrócić do zabawy. W razie czego, zostaw jakiś namiar, to Cię zawiadomimy (nie jest to przeciwko regulaminowi) gdy będzie blisko 1000.
Boję się ruszać z Polski. Wszędzie jakieś wojny… Nawet Izraelici zastrzelili swoich (zakładników idących z białą flagą). Normalnie strach się bać. A u nas spokój. Za każdym rogiem nie tłuką.
Do liczby odcinkow Mody na sukces kiedy?
Mody na Sukces było w USA 9169 części, więc czasu trochę jest.
Na razie trzeba znaleźć 572 na przykład
572 stan owisk pub licznych Bah rajnu
Tylko że moje się nie liczy, więc dalej te 572 jest otwarte …
Tych 572 trochę jest, ale trzeba się nagłówkować, jak je w trzech słowach opisać i to takich, których nie było. A ja teraz zrobiłam rebusik, bo już żadnego nie miałam w zapasie
Pierwszy pomysł wykasowałam (żeby wyszukiwarki nie zaśmiecać)
572 edukowanych Schodno 01.01.-31.12.2020
Sama nie wiem, który z tych numerków jest lepszy
Was to się nie da zmusić do lenistwa poznawczego
Nunu, bo to ciekawe jest. Nie zawsze, ale w większości przypadków.
Nunu, wolę czytać o kolejnych numerach niż odwieczne gęganie sklerotyka o harmoszce i rodzeniu drugiego satelity…
Zapomniałeś o wyższości muszek owocówek nad nami
Dzis juz Nowy Testament kwestionuje
Dobra komunistyczna szkoła…
A wiecie, że pewien znany psycholog biznesu mówi, że ci miliarderomilionerzy często doszli do fortun dziełem przypadku, zbiegów okoliczności w dużym procencie? To jakbym ja wiedziała, że prawie przypadkiem można zostać milionerką to …to nie wiem co… Tak mi się wz wiązku z Januszem zmarłym milionerem przypomniało…