582 rowniez wydaje sie byc ok.
Do zdobycia więc w końcu 583!
582 rowniez wydaje sie byc ok.
Do zdobycia więc w końcu 583!
Katastrofa byla przy 55
Ale to było niezaliczone i wyraz “katastrofy” jest jeszcze w dozwolonej puli. Ostatecznie przeszło:
55 ofiar gwinejskiego Antonowa
Przepraszam czarny rycerzu, masz rację. Wychodzi na to, że katastrofy nie było.
Czyli 583 zaliczone, brawo za czujnosc a ja idę pod zimno-gorący prysznic…
Do zdobycia 584
Teraz to trzeba bedzie kazda propozycje kilka razy sprawdzac, bo opcji coraz mniej, a wyszukiwarka na poziomie stójkowego.
U mnie bylo inaczej. Zawsze sprawdzam dokładnie, ale teraz wyjątkowo się pospieszylem z zupelnie innych przyczyn. Na szczęście czarny rycerz nie dał sobie kitu wcisnąć.
584 też juz jest! Wszyscy na to czekali
No to moja odpowiedź:
585 do zdobycia…
585 charytatywnych brydżystów 11-14.03.2021
… i na czas świąt mówię pas.
Smieję sie razem z Patrykiem…
Niech mu się poprawi, niech będzie zdrowy. Podliczę punkty w domu.
Jakby kto pytał, upr,ejmie odpowiadam, nikt jeszcze nie zdobył 586…
Ja nie twierdze, ze nie kontrolujesz zachowan swojego pomysłu na ubarwienie bliznim życia.
Ale w ciagu kilku miesiecy tu uzbieralo sie wiecej wpisów niz pod permanentnym narzekaniem kolegi @Devil na aktywnosc forum ( nasz rogaty kolego temat do przemyslenia ) i wyszukiwarka to dopiero poczatek roboty przy sprawdzaniu.
Kazdy pisze na miarę swoich intelektualnych możliwości…
Niektórzy, by zaistnieć pisza głupoty i niekoniecznie mam tu na myśli rogatego kolegę. On przynajmniej nikogo nie obraza ani też sam na innych się nie obraża… Fakt, marudzi i narzeka częściej niż inni.
Jesli ludzie czasem piszą glupoty, ok. Kazdemu się może zdarzyć. Gorzej jak wypisują tylko glupoty
No i pomyśleć, że ME jeszcze nie było. Tzn, ja nie znalazłem …
Jak ktoś znajdzie, na pewno będzie taki, że nas powiadomi.
Tak więc uznajemy, że 586 zdobyto i sięgamy po 587 …
Jakoś coraz trudniej znaleźć coś, co da się opisać trzema słowami, których jeszcze nie było
Do 1000 jakoś się jeszcze da, ale potem faktycznie może być już nieco trudniej …
Do tysiąca???
Zarezerwowac bajka i noc
Baśnie???