93 - numer startowy Marca Marqueza
@czarny_rycerz W tej zabawie piszemy liczbę a nastepnie w maks. trzech wyrazach rzeczy lub pojecia charakterystyczne dla tej liczby np 10 czego? 10 palców rąk. 15 czego? 15minut kwadransu. Okreslenia nie moga sie powtarzac z wczesniejszymi. Nie nazywamy samych liczb bo w ten sposob to faktycznie byloby co robic chyba do konca swiata.
Wiem, na poczatku to trochę trudne, ale wszyscy zesmy tu przez to przechodzili, ja tez sie kilka razy pomylilem. Fajnie, ze jestes.
94 spotkania Data Community
Tu juz po czasie znalazlem, ze spotkania byly w roznych miastach wiec sie nie liczy, bo tu w 3 wyrazach nie ma okreslenia w jakim miescie
94 rejsy ORP Wodnik
95 departamentów Francji
96% Spirytus
Skoro jestesmy przy 96 to chyba nikt się nie pogniewa, jesli posluchamy…
Uuuuu znowu reggge… (Ktos pomysli)
Czekalem kiedys na ten zespol w Ostródzie. Niestety zespol nie przyjechal, bo wlasnie wtedy wokalista zmarł. A tak go chcialem na zywo posłuchać…
Nie wiadomo kto mial wiekszego pecha…
Niechcący usunęłam przed chwilą swój wpis i nie jestem w stanie go tam wstawić, to wstawiam tutaj:
1 gwiazdozbiór Mała Niedźwiedzica.
Juz wpis przywrocony, na forum niewiele ginie…
Dziękuję
96% spirytusu myślę ze mozna to zaakceptowac dopisując nazwę Wratislavia. Wprawdzie jest spirytus i 95%, ale Wratislavia ma o ile wiem tylko 96%
No to szukamy 97
Gratuluję pierwszej odpowiedzi. Jak Cię nikt nie przelicytuje, wygrywasz…
98 informacji osobistych facebook
I od razu w razie jakby to zostało zaliczone dorzuce
99 Luftballons przeboj Neny.
I tradycyjne 100 lat…zdrowia i szczesccia. Jak dożyją
100 Senatorów Rzeczpospolitej Polskiej
chociaż… nie wiem co na to autor konkursu, bo 98 (czego) ma więcej niż 3 słowa, a 99 - użyto już słowa lat
Co do 100 lat to zart…
98? Nie liczac cyferek sa trzy.
Link podany jako wsparcie.
A gdzie przy 99 jest lat?
Sorry pomyliłam z 100, a 98 przeczytalam to na niebiesko
A ja 100 senatorow popieram.
a ja myślę, że to za dużo, podobnie jak posłów
Jak “nasi” to czasem przydatni.
101 dalmatyńczyków