Ale z tego wynika, ze ona przezyla 119 majów a nie 118
Od 1904 r do 1913 jest 10 majów
…
Od 1904r do 1993 przezyla więc 90 maĵów
Do 2023 pozostalo jej 29 majów bo zmarla przed majem
Wiec razem wychodzi 119
Szukamy dalej 118
Ale z tego wynika, ze ona przezyla 119 majów a nie 118
Od 1904 r do 1913 jest 10 majów
…
Od 1904r do 1993 przezyla więc 90 maĵów
Do 2023 pozostalo jej 29 majów bo zmarla przed majem
Wiec razem wychodzi 119
Szukamy dalej 118
Odnośnie mego 118. Podział terytorialny i osiągnięcia sportowe to zupełnie różne kategorie. Nie wydaje Ci się to zbytnią nadgorliwością?
Tysiace byly przy liczbie 75
A tak z ciekawości
te 120 p to przeciez zadna szczególna liczba przy grze w tysiaca
Tu nie chodzi o to.
Przy wymienianiu wyrazow nie powtarzamy ich drugi raz. To podstawowa regula. Dotyczy to tez ich odmian.
Kategorii mozna wymyslic milion.
Gra ma miec sens, nie bedziemy przeciez jechac z tymi liczbami do konca swiata a gdyby uwzglednic Twoj postulat, to tak by moglo z pewnością być.
Chcialbym w koncu przyznac nagrody…
Poza tym reguly dla wszystkich są takie same, wiec wszyscy mają podobnie trudno. W dwoch miejscach wczesniej dopatrzylem sie podobnych niescislosci, ale tym zajmę sie jak wrócę do domu.
118 podiów helveckich skoczków
Pięknie. Nie sprawdzalem tego, jednak jesli to prawda, to mozna tylko dodac, ze ktos, kto ma malo wiedzy i wyobrazni, to by tego juz tak jak Ty nie napisał. Jak mozesz, podaj link tej info, bo tu gdzie jestem nie moge sprawdzic i lecimy z 119. Tu chyba bedzie mozna te maje podane przez Bingolę zaliczyć. No chyba, ze ktos inny dał tą liczbę szybciej.
119 się zgadza
Szukamy 120
Jest juz 120?
120 ton na drodze
Ale to malo precyzyjne w sensie tyle i tylko tyle.
Jak napiszesz kiedy, przez kogo i gdzie w 3 slowach, (nie w linku) Naczelna Komisja z pewnością te info zaliczy
Rekordy byly przy 41
120 cm najdłuższej Głowacicy
Nielegalny pojazd 120 ton.
A gdy ktos przyjdzie i napisze, ze rekord dlugosci zlowionej glowacicy to nie 120 cm (Polska) a 183 (swiat) to co wtedy?
W odpowiedzi brak precyzji o jaki rekord chodzi. Sorry, ze sie troche czepiam, ale tak mozna przeciez do tego podejsc.
Jak to zadna? To suma wartosci punktowej wszystkich kart. Tyle mozna ugrac bez meldunku gdy zbierze sie wszystkie lewy
120 Mhz procesora Pentium
Edit: odpada, były wyżej taktowane procesory z tej rodziny.
No, to przeciez mozna rowniez napisac
30 p w tysiaca
Ja zapytam a czemu akurat 30? To zadna szczegolna liczba
Ty na moje pytanie odpowiesz wtedy:
No jak to zadna? To maksymall suma jaki mozemy zebrac w 1000 w jednym kolorze.
Gdybys w 3 slowach to uzasadnil, by bylo ok, ale tego w 3 slowach sie nie da. Prosze o zrozumienie.
Takich szczegolnych licz punktowych w 1000 jest wiele.
Jesli ten procesor ma swoją unikalną nazwę i akurat ma 120 MHz i da sie to w 3 slowach to taka odpowiedź przejdzie.
Nie znam sie na tym, ale próbuję pomoc, bo w koncu i ja się tez uczę i o zabawę chodzi.