Tutaj trudno to zaliczyć, bo z tych trzech wyrazow nie wiadomo o jaką rundę chodzi a podejrzewam, ze w kazdej rundzie tych zawodników jest inna ilość.
Jesli ilość zawodnikow za kazdym razem byla taka sama 163 to w tej sytuacji wg regul zabawy da się zaliczyc (tyle i tylko tyle)
Nie mozna zaliczyc, bo 2021 bylo juz przy 162
Podaję ranking punktowy do 166 (bez 163)
na dz. 14.9.2023
1 BINGOLA 48
2 benasek 37
3 COLLINS02 22
4 JOKO 17p
4 CZARNY RYCERZ 17p
6 GRA 10p
7 okonek 7p
8 ihtiel 4p
9 Nunu 1p
10 Vilemo 1p
11 ciekawie 1p
Duzymi literami wyroznione zostaly osoby z pięciu pierwszych miejsc ktore są premiowane.
Ostatni nieprzelicytowany to
czarny rycerz
Na razie czekamy za 163, 167 Dalsze punkty opiszę jutro.
Spodziewając się tego podałam też wersję w angielskim Kto nie próbuje… :))) Wyszukiwać w necie chyba nie potrafię, a teraz mam net tylko na lekarstwo.
Wywiało Cię do"Kanady pachnącej żywicą"?
No bo są takie miejsca gdzie można się uwolnić od internetu…
W obecnym sezonie ligi E1GOKART jest zgłoszonych 163 zawodników, taki jest ich stan obecny i jest to jak na razie frekwencyjny rekord. Czy w przyszłorocznej rundzie i latach kolejnych liczba ta się zmieni? Najprawdopodobniej tak. Ale idąc tym tokiem rozumowania, można wykluczyć dużą część poprzednich odpowiedzi.
trochę bliżej, na Pomorze ale jest pięknie :))
Pomorze zawsze pomoże miec humor lepszy
A 169 ok? Bo nie wiem czego szukamy.
Kiedy ja tyle punktów natłukłem??
Przez sen! Nie pamiętasz?
170
Najwyzej zle bedzie
170km "parawanowca"saudyjskiego
Cos jskby pod harmonika…
On centralnie planuje, nie linearnie
@ihtiel , wklejam to co znalazłam o kilometrach:
Wynika z tego, że kilometry i km już były Nawet nie wiem, co Ci poradzić, żeby było ok.
Tysiacmetrówka?
To tak jakby Rzym
Na Włochy to wyglada.
Papieza pojechales obejrzec?
Taaa papieża. Juz go raz widzialem a drugi raz nie mam zamiaru oglądać. Albo sie zepsul, albo był zawsze zepsuty.
Rzymskie wakacje polaczone z Nocą na Ziemi sobie akurat urządzam
Ciekawostka