203 młyny w Brazylii
moze jakas urojona w piatym wymiarze mnozenia macierzy sie trafi?
203 młyny w Brazylii zaliczone.
Bingola liderem w obu konkurencjach.
Czekamy na 204
Przy okazji, jeśli ktoś ma czyste niebo, niech sobie spojrzy przed 19.44
Z zachodu na wschód będą lecieć starlinki.
U mnie niestety chmury.
To już zaraz, patrze!
U mnie chmury gdzieniegdzie przerzedzone, może się coś uda zobaczyć. Polska powinna mieć jednak dziś dobre warunki.
Poniżej relacja online z przelotu
204 państwa pekińskich igrzysk.https://pl.wikipedia.org/wiki/Letnie_Igrzyska_Olimpijskie_2008
Państwa były przy 16
16 przywódców państwa podziemnego - collins02
No to 204 narodowości pekinskich igrzysk.Tego terminu w sporcie używa się bardzo często.
No u mnie niebo w miare czyste, ale cos za widno jeszcze jest
A swoja droga te starlinki to niesamowity pomysł o ile dobrze widzialam w reportażach to w stanie zlozonym jest mniejsze od pudełka od butow?
Kurczę nic nie widziałem. Niby niebo czyste księżyc gwiazdy a żadnych starlików nie ma czy one są takie słabe?
Nie wiem. Raz stad ten łuk starlinkow dalo sie zobaczyc uzywajac starej wojskowej lornetki. Coz ze dwa lata temu.
W Warszawie jest duże zanieczyszczenie nieba światłem miasta. Niby mieszkam na przedmieściach ale niebo nie jest czarne.
Też nie widziałem, ale ja zszedłem o 19.43 i chyba nie zdążyłem. Starlinki widziałem kilka dni wcześniej i wtedy był odjazd. Dziś wiem, że były wysoko, więc mogłeś nie zauważyć. Jutro przez Niemcy zaczną lecieć o 19.46 więc w Polsce nieco później…
No to u mnie za dnia …
Narodowości były przy 56
56 oficjalnych narodowości Chin
204 reprezentacje pekińskich igrzysk.
Taa, Łódź to ma to do siebiez ze Droge Mleczna to ja zobaczylam po raz pierwszy w rumunskich Karpatach. A tu syf oblepiajacy wszystko, zwany pylem saharyjskim jest wszechobecny.
Co prawda lepsze to niz smog.
Był wyraz reprezentacyjny w roli drużynowy, tu mamy reprezentacje będące synonimem narodowości, uważam, że można zaliczyć, no chyba, że reszta z czołówki zawetuje, bo to wyrazy o tej samej podstawie słowotwórczej.
Szukamy 205
205 erupcji islandzkich wulkanówhttps://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/artykuly/421529,islandzkie-wulkany-moga-paralizowac-ruch-lotniczy-nad-europa-przez-kilkadziesiat-lat.html
Ale tam jest:
“205 erupcji na Islandii, które nastąpiły w ciągu ostatnich 1100 lat”
a w tych trzech wyrazach takiej informacji nie ma.