Nieskończoność plus 1. Czyli konkurs @benasek. Ponoć nagroda ma być?

To fakt autentyczny. :upside_down_face:

1 polubienie

277 akrów osiedla Brookhill

1 polubienie

Osiedle bylo przy 62
62 domy osiedla Alium Bingola
Nadal jest poszukiwana 277

1 polubienie

277 nowych zegarkow Atlantic

1 polubienie

Bo pytamki to narodek zawzięty…

1 polubienie

Nowych zegarkow Atlantic jest wiecej, ale limitowanych tegorocznych 277
Uwazam, ze mozna dac
277 limitowanych tegorocznych Atlanticów.
O ile innych limitowanych Atlanticów w tym roku nie bylo, ta 277 jest teraz po drobnych zmianach do zaliczenia, no chyba ze ktos znajdzie inny przyklad. Okonek znow liderką a my szukamy 278

1 polubienie

277 limitowanych tegorocznych Atlanticow

1 polubienie

Jak myslisz, uda sie jeszcze Ciebie przeglosowac? :grin:

Pewnie tak, Pytamki sa uparte…

1 polubienie

Eeee, moze im się już nie będzie chciało…
Ale widzę, ze załapałaś o co chodzi w zabawie :grin:

Troche pomarudzę – slowo Atlantic nie okresla jednoznacznie ze chodzi o zegarki. To takze wytwórnia plytowa oraz marka bielizny.

2 polubienia

Oooo w takim razie dalej musimy szukać 277 Niebiosa swiadkiem, ze chcialem zaliczyç. A tak bylo blisko…
Szukamy 277

Moze czasomierz zamiast zegarek?

Tu raczej nie o czasomierz chodzi a nazwe firmy. Swoja droga to zajecie dla EUIPO, bo Atlantic jest zdaje się nazwą zastrzeżoną?

Plytami zajmuje sie Atlantic Records, a co co bielizny? Hmmm polska wolna amerykanka.

1 polubienie

Tam bedzie trudna sprawa, bo jak sie doczytalem, to serii imitowanych Atlanticów (zegarków) bylo wiècej.
Dlatego nalezaloby wspomniec o tej konkretnej serii Holowczyca Tu akurat wystarczy tylko nazwisko, bo jeden Holowczyc tylko jest zwiazany z Atlantikiem.
Do tego jeszcze tegorocznych…

Jako, ze sam jestem wlascicielem Atlantica, bedac w Szwajcarii zajrzalem do miasta skad moj czasomierz pochodzi. Niestety, zaklad juz tam nie istnieje, przeniosl sie podobno dalej…

1 polubienie

Zastapic limitowanych hołowczycowymi? :wink:

Holowczyca są na polskim oficjalnym rynku wszystkie.

U mnie tez lezy w szufladzie Atlantic, spadek po tesciu.

Mojego zrzucila z mebla Mroczka. Zrobila to tak umiejėtnie, ze bylo juz 3 naprawiaczy i nikomu sie to nie udalo. Zegarek na poczatku chodzi jak sie nalezy a po chwili wariuje…
Mam teraz juz inny na ręku.

1 polubienie