To fakt autentyczny.
Osiedle bylo przy 62
62 domy osiedla Alium Bingola
Nadal jest poszukiwana 277
277 nowych zegarkow Atlantic
Bo pytamki to narodek zawzięty…
Nowych zegarkow Atlantic jest wiecej, ale limitowanych tegorocznych 277
Uwazam, ze mozna dac
277 limitowanych tegorocznych Atlanticów.
O ile innych limitowanych Atlanticów w tym roku nie bylo, ta 277 jest teraz po drobnych zmianach do zaliczenia, no chyba ze ktos znajdzie inny przyklad. Okonek znow liderką a my szukamy 278
277 limitowanych tegorocznych Atlanticow
Jak myslisz, uda sie jeszcze Ciebie przeglosowac?
Pewnie tak, Pytamki sa uparte…
Eeee, moze im się już nie będzie chciało…
Ale widzę, ze załapałaś o co chodzi w zabawie
Troche pomarudzę – slowo Atlantic nie okresla jednoznacznie ze chodzi o zegarki. To takze wytwórnia plytowa oraz marka bielizny.
Oooo w takim razie dalej musimy szukać 277 Niebiosa swiadkiem, ze chcialem zaliczyç. A tak bylo blisko…
Szukamy 277
Moze czasomierz zamiast zegarek?
Tu raczej nie o czasomierz chodzi a nazwe firmy. Swoja droga to zajecie dla EUIPO, bo Atlantic jest zdaje się nazwą zastrzeżoną?
Plytami zajmuje sie Atlantic Records, a co co bielizny? Hmmm polska wolna amerykanka.
Tam bedzie trudna sprawa, bo jak sie doczytalem, to serii imitowanych Atlanticów (zegarków) bylo wiècej.
Dlatego nalezaloby wspomniec o tej konkretnej serii Holowczyca Tu akurat wystarczy tylko nazwisko, bo jeden Holowczyc tylko jest zwiazany z Atlantikiem.
Do tego jeszcze tegorocznych…
Jako, ze sam jestem wlascicielem Atlantica, bedac w Szwajcarii zajrzalem do miasta skad moj czasomierz pochodzi. Niestety, zaklad juz tam nie istnieje, przeniosl sie podobno dalej…
Zastapic limitowanych hołowczycowymi?
Holowczyca są na polskim oficjalnym rynku wszystkie.
U mnie tez lezy w szufladzie Atlantic, spadek po tesciu.
Mojego zrzucila z mebla Mroczka. Zrobila to tak umiejėtnie, ze bylo juz 3 naprawiaczy i nikomu sie to nie udalo. Zegarek na poczatku chodzi jak sie nalezy a po chwili wariuje…
Mam teraz juz inny na ręku.