Za samo haslo ukrainskie onuce to Ci sie należy kijem a raczej kijem bambusowym w pięty
a Tobie się należy piącha w ryja
Spróbować mozesz. Ale ja szkolona
Polacy mają dokładnie takie same kłopoty z historią, jak Ukraińcy. Jakoś nie pamiętamy krzywd, które Polska wyrządziła Ukraińcom. Drzemy się tylko o te, których doznaliśmy od nich.
Okonek - nie daj się! Stanę obok Ciebie! Nie szkolona jestem, ale wezmę jakiś łom czy łychę i będę wywijać!
dwie? To bedzie skuteczniejsz niz śmierć. Tylko czy wypada skopac leżącego
Mam nadzieję, że sobie okonek z czerwonym przygłupem poradzi …
On i czerwone?
A niech sie goli sierpem walnie w glowe mlotem i gwiazdki z oczu wyjmie.
Słownictwo “piękne”, pomijając główny sens wypowiedzi. Wstydź się !!!
Wypowiedź ambasadora Ukrainy teraz będzie w przestrzeni publicznej podobnie przetwarzana jak o tu w tym filmie i prezentowana jeszcze większym ignorantom, którzy rozdmuchają co lepiej uwypuklone wątki. Niestety osoba na takim stanowisku musi mieć nerwy jak postronki i moment może był niefortunny na powiedzenie pewnych rzeczy. Jednak dla Ukraińców tak to wyglądało a S.Bandera jest dla nich bohaterem narodowym. Mało kto zna niemiecki i historię regionu na tyle dogłębnie, aby zrozumieć co naprawdę powiedział.
I na tym niekórzy grają.
Bandera jest kontowesyjny. Alw moze w koncu tego trupa zakopac niczym wojenny topór
Dla Ukraińców takim toporem do zakopania jest Piłsudski, dla nich zdrajca. Zresztą, jego przeciwnik Dmochowski też się nieźle Ukraińcom przysłużył.
A nie Chmielncki
to ten od piwa?
Nie, jakby byl od piwa to może moglby liczyc na moje poparcie