No, co kujony? Gotowi na quiz ekstremalny?

Zapraszam - KLIK!

2 polubienia

13/15, kujoństwo straszne!
Źle oczywiscie jakiś nieznany aktor Henry Cavill i mistrzostwa świata w kolarstwie.

3 polubienia

Nie obrażaj. Kujonem nie byłem i jestem z tego dumny. Nie sztuka zdać mając same celujące. Ja zdawałem z klasy do klasy mając po 4 niedostateczne na koniec roku z matematyki i fizyki. Głupio ci teraz?

3 polubienia

obraz

2 polubienia

I wyszedłem na ludzi. Bez wysiłku. Lepszy pasek na dupie bo po kilku dniach znika. A ten na świadectwie zostaje na zawsze. Wstyd.

2 polubienia

nieeeee…podpisuje sie pod wstawionym powyzej zdjeciem

1 polubienie

Jestem chyba pół-kujpnem? :worried:
Co za wstyd, liczylam na ladne zero a mam nieharmonijne i szujowato-patologiczne 9/15

3 polubienia

10|15 W tym 2 zgadłem szczęśliwie. Powinno być 8.
Źle: Gęsiarka, hrabstwo, Tag, prezydent Ukrainy, ale to tylko pomyłka i aktor,
Udane strzały, to: Roca i herb miasta. Tak, że w ogólnem bilansie powinienem mieć 9.

3 polubienia

@birbant
Tez bym miala 10/15 gdybys mi podpowiedzial, bo brakowalo mi jednego do dziesiatki
Ale nie podpowiedziales
I co z ciebie za kolega? :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Tu znacznie gorzej.Bardzo"nie dla mnie" to bylo…11/15 a zle stolica,uczony,najnizszy punkt oraz niedzwiedzia łapa w herbie.
W dodatku kompletnie nie wiedzialem kto namalowal Gesiarke [czyli fuks] oraz brak pewnosci w portugalskim przylądku [czyli fuks]… :slightly_smiling_face:

3 polubienia

Ja znałem malarza ze względu na śmieszne nazwisko które kiedys wyczaiłem na wikipedii i tam był ten jego obraz.

2 polubienia

Z przekory troche ,postawilem na niego.Czasem to poplaca :slightly_smiling_face:

2 polubienia

Nie znam sie na pasieniu gesi, kolarstwie szosowym i niedzwiedzich lapach (chyba, ze sa pozywieniem Old Shutterhanda)
12/15

3 polubienia

Tyle rejwachu narobili z Wiedzminem, ze nawet mi sie zapamietalo kto go bedzie gral. Kiepskawo zreszta.

1 polubienie

Cholera, Miałem dobrze wiedźmina, ale jego też chyba zgadłem. Nie chyba, a na pewno. Przeoczyłem to, że kliknąłem przypadkiem dobrze. W takim razie, de facto tylko 8 wiedziałem.

1 polubienie

11/15
Źle: stolica, obraz, herb, aktor.
Kolarstwo ustrzeliłam.

3 polubienia

Widzę, że kujonów brak, a tylko @Bingola zaszalał.

2 polubienia