Tez tak uwazam
Gdy ktoś się odizoluje od jedenej czy dwóch osób to o nudzie nie ma mowy. Gorzej jak osoba hurtem wszystkich dodawała na cl, ale w sumie jej wola tak? Co komu do tego? Nic.
Nuda będzie, jeżeli będą pisać ciągle te same osoby, bo nowych tutaj nie ma. A dlaczego nie ma? Odpowiedz sobie sama na to pytanie
Przestała być moda na fora za dużo było hejtu w necie. Ludzie się zrazili, nie szukają takich miejsc i tyle.
Taka moja teoria.
Hejt jest wszędzie, nawet na FB. Trzeba też umieć odróżnić hejt od konstruktywnej krytyki. Fora żyją i mają się dobrze. Tylko jest mała różnica. Na Pytamy jak nie przypasujesz wielmoznym, wylatujesz
Ja tego nie widzę i nie doświadczyłam tu. Do każdego piszę jak chcę nikt mi nic nie zrobił. Taka prawda, a jak jakieś tam osoby wzajemnie się lubią to jest normalne przecież, że do siebie lgną, piszą ze sobą… To tak i w realnym życiu jest, że są towarzystwa ludzi nadających na tych samych falach.
Nie ma o co mieć pretensji.
Naprawdę tak uważasz? To dlaczego jescze nie wyleciałeś?
Bo administracja jest w porządku, ale stary folwark chce tu dalej panować, tworzyć prywatne grupy. I gdy na to pozwolisz, forum opustoszeje
To jest internet. Czyli można w jednym momencie zresetować z każdym swoje relacje. Od teraz miejcie Tensora za kogoś normalnego i wszystko zrobi sie ok. Nie wierzę że umiecie mieć w internecie coś komuś za zle tak na serio
Na pewno pytania typu : jak zrobić grupę żeby ta jedna osobe odizolowac są złe i tworzą konflikty xd
Jeden temat został zamknięty, w drugim robisz ciąg dalszy?
Wszyscy mamy dość tej tragifarsy , jesteśmy dorośli, nikt nas nie przekona kogo mamy cenić lub odwrotnie.
To raczej w was jest wina ze Tensor ma tutaj takie zachowanie…
Orientacji chłopak nie ma, a pewnie chce dobrze.
Dodam jeszcze coś.@anon25287923 gratuluję w uj mądrych tekstów i idiotycznych decyzji.
A teraz w du…e mam czy mi dasz bana jak @anon80021811,czy Tomkowi. W zasadzie to w du…e mam Nawet jak na stałe będzie. Tensor robi szambo, wy udajacie że tego nie widzicie , a całkiem rozsądna Erzac zniknęła przez takie “madre” bany. GRATULUJE. Ale przynajmniej logo ładne
Erzac ma prokuratora. Gratuluję znajomości. Starałem się wam dogodzić z tensorem z salonem ale dzięki.
@GumowyKrokodyl Ty mi lepiej powiedz co zrobic na kolacje ?
co do zachowan ludzkich? pamietaj gdzie dwoch sie kloci tam trzeci obrywa. w koncu ile tematow mozna zamykac tylko dlatego?
Erzac ma prokuratora A Tensor wyrok za nękanie . Tak,widziałam ten wyrok.
Poprosiłam @okonek o zamknięcie tamtego tematu, wszyscy wiemy jak było, ileż można ciągnąć ten smród za sobą?
Piszę tutaj bo ktoś miał celność zamknąc pytanie w czasie gdy przez 5 minut tworzylem swoją odpowiedź więc wkleiłem ja tutaj🤣
Proszę skan