Przebalowałem cały weekend, a miałem przygotować dokumenty do księgowego, by deklaracją podatkową zaspokoił chłonne zapędy Urzędu Skarbowego.
.walić system…
…nie chcę sweterka… to futerko moje jest.
Przebalowałem cały weekend, a miałem przygotować dokumenty do księgowego, by deklaracją podatkową zaspokoił chłonne zapędy Urzędu Skarbowego.
.walić system…
…nie chcę sweterka… to futerko moje jest.
Ty se uważaj. W zeszłym roku mnie za spóźnienie z sprawozdaniem finansowym ciągali 4 miesiące.
Mogą mnie skoczyć tam, gdzie pan Naczelnik w dupę mnie może pocałować.
No ja jak zmieniałem z jednoosobówki na spółkę z o.o. też tak myślałem. Tylko że dyrektor cyrku jest za niego odpowiedzialny. Nie ważne że małpy w biurze rachunkowym zawaliły. Pan w US zaczął od 2 lat odsiadki… A skończyło się na 500 pln mandatu i upomnienia.
Zwalę na komputer. Niech go posadzą.
.w końcu komputer też człowiek i zawiesić się może.
Byle by ci go nie aresztowali
bo dane pójdą się …
No i chu*
![]()
A wiesz jak się ubrać do US? Jak byś się nie ubrał i jak byś się nie starał i tak cię wyruchają ![]()
Oddajesz 1500, dostajesz 500
No ale oddajesz normalne 1500, a dostajesz 500 z plusem ![]()
To nieprawda. Baran może dostać co najwyżej nogawkę na jedną nogę po tej operacji podatkowej ![]()
Jako doświadczony dziergacz na drutach? Baran moze dostac bolerko na łowieckę robione sciegiem azurowym.
wątpię, że to wełna ![]()
A kto powiedzial, ze musi to byc welna?
Wyrób welnopodobny nie wystarczy? Moze jeszcze bilet na Karaiby, zeby owieczka nie marzla? Ale to nieekonomiczne, sierścią w ciepłym klimacie słabo obrośnie
Wziąłbym ją
A po co Ci taka kamizelka ![]()
![]()
Takie bolerko przyda mu się, jak stwierdzi, że mu zbyt chłodno z gołymi ramionami, albo gdy któraś zbyt natarczywie będzie mu się wpatrywała w ramiona i poczuje się speszony.

Kurła o kobitce mówię.
Taką to bym w malinowym chruśniaku.
Kamizelkę🤔
.dziurawą. ![]()
Ej ! Malinowy Królu ! Tylko nie daj się wpuścić w maliny. ![]()