No i co mądralińscy

Miałam Iphon-a, w niej przeglądarka Safari, podobno ona nie działa na androidzie i sprzęcie, który nie jest marki Apple.

Niedawno to robiłam restartowałam chyba 5 razy, ,( mam na pendrajwach to, co ważne) bo myślałam, że kres nadszedł, tuż po samodzielnym oczyszczeniu kompa… czarny ekran…po włączeniu. Walnęłam go kiedyś mocno po grzbiecie i od czasu do czasu rozmazuje się czasem ekran. Teraz o niego dbam, bo dogorywa. Nie mam pomysłu jaki tani a dobry PC kupić, coś tam devil radził kiedyś…

1 polubienie

A nie chcesz laptopa? W komisie czy lombardzie, na olx kupisz za 400 zł

1 polubienie

A z tej safari korzystałam nie tydzień temu ( jak podałam gdzieś wyżej ) tylko kiedyś ktoś na pytamy rekomendował i ściągnęłam działała mi. Z tego mojego kompa.

1 polubienie

Mam dwa. W jednym klawiatura siadła ze dwie literki nie działają i mnie to irytuje) a drugi też nie aktualizowany, nie wiem co na nim nawet słychać - wielka cegła, kosztowna - niepotrzebny wydatek. Szczerze nie lubię z laptopa korzystać ( nawet jak miałam sprawny ten jeden) wole tradycyjny PC jak jestem w domu.

1 polubienie

Kwestia apki i umiejętności :wink:
Ja przelewy robię na laptopie. Jakoś tak uważam że to bezpieczniejsze. Na phonie też można ale nie tam gdzie jest publiczna sieć.

2 polubienia

Nie pomoge.Nie mam smartfona,nigdy nie miałem i z pewnoscią go nie kupię.

2 polubienia

Winda mu sie nie otwiera na 7 piętrze? :joy:To ja juz bym do takiej windy nie wsiadał.

1 polubienie