Jak ten pan kupił to przed każdym artykułem zobaczę reklamy cyfrowego polsatu. I to w 3 wcieleniach z Ibiszem , z Wachowicz i z Wilczakiem.
Jest tyle pieknych ksiązek a czasie wolnym od zarazy,tak narzeklaismy ze na nic nie ma czasu…
mam wiele książek. Przeczytane już przekroczyły 2000 ale… nowe są słabe.
Wiec siegaj po stare.Ja nigdy nie przestane np. czytac Dickensa…Teraz jestem udoopiony bo nie moge wrocic do domu i wymienic towaru
Ale tak czy siak,portale nie są dla mnie"lekturą".To tylko łatwizna zastepująca gazete gdy nie ma sie na nic czasu…
tyle że interię czytałem dla wiadomości
2 tys książek?! Lol
aa tak dla pisowca to nie pojęte.
Ale może trochę więcej kultury dzbanie XD 2000 książek do czegoś zobowiązuje lol
Dwa tysiace ksiazek to wcale nie jest duzo. Zreszta zalezy jaka tematyka, grubosc i rozmiar czcionki. Jak masz nawyk czytania, to ani sie obejrzysz kiedy tyle przeczytasz. A teraz jeszcze dochodza e-booki, moze komfort czytania mniejszy, ale dom nie z gumy i jak biblioteki nie ma jedyne rozwiazanie.
Nowe słabe? Eeee, chyba słabo szukasz… Tyle jest ciekawych książek w ogóle, że na ogarnięcie tego życia nie starczy…
2000 tysiące książek: zależy jakich…
z serii poczytaj mi mamo …
zalezy co lubisz czytac. likwidujac polskie mieszkanie blisko pol setki oddalam do biblioteki. ja je przeczytalam, a na smieci nie wyrzuce, nie wszystko dalo i chcialo sie ciagnac przez Europe. komus sie przydadza.
@okonek Są książki na różne okazje, lekka beletrystyka też jest potrzebna.
Bogaty może więcej. Ten pan kupił też 200 000 testów na covid dla ministerstwa zdrowia.
Na reklamy ublock.
No dobrze, ale o co chodzi z tą Interią, co się zmieni i dlaczego, na dobre czy na gorzej? I dla kogo, ma się rozumieć.
Jak na razie to jedziecie offtopowo.
zgadza sie. nawet wszelkiego rodzaju harlequiny czy inne wyciskacze lez tez.
gusta czytelnicze sa rozmaite i zasklepianie sie w jakims kanonie nie ma racji bytu.
choc w przypadku niektorych, gdyby nie kanon lektur szkolnych to by zadnej ksiazki do reki nie wzieli. moze kucharska? bo telefonicznych to juz sie chyba nie wydaje?
Kupił ją Soloż który jest znany z wpieprzania wszędzie reklam
Mogę jeszcze dodać, że unikam oglądania Eski TV i Polo TV, mimo że nie straciłem dostępu po zakodowaniu tych kanałów przez Grupę Polsat.
Kanały muzyczne są zazwyczaj niekodowane na satelicie i dominować powinna na nich muzyka.
W sumie to nic nie zmieni - reklamy były i będą. Nowy właściciel to jego prawa
Jakie reklamy. Ublock i reklam nie ma. Ewentualnie adblock.