Jak partia ma odrobinę przyzwoitości, to tak robi. Jak jest bandą złodziei, to zamiata wszystko pod dywan, albo “nie przyjmuje sprawozdania NIK”
Aha to jednak teraz Grodzki juz nie jest taki diamentowy?
Czy moze lepiej ci przyjąć, ze moze rzeczywiscie byly jakis koperty, niż ze to jakies brudne gierki Tuska na opozycji XD
Tusk to taki sam szkodnik jak inni.
Az zal, ze gdzies sie nie zalapal w jakims Bangladeszu jak szef lokalnego UNICEF. Tyle jest fuch do obsadzenia…
Tylko go znów do Polski przynioslo.
To kto tu jest tym zlym? Grodzki czy Tusk
Ogolnie?
Cenie Grodzkiego za jego osobiste osiagniecia. Tylko niestety w poliyce górą sa cyniczni cwaniacy a rozsadek spycha sie na margines.
Jak widać nie rozumiesz tzw przyzwoitości politycznej, ale zaraz ci wytłumaczę. Otóż, tu nie chodzi, brał, czy nie brał, tu chodzi o sam zarzut. Ta przyzwoitość jest zupełnie nieznana w PiS i Konfederacji.
Po prostu, to co w cywilizowanych państwach jest naturalne, w Polsce jest, niestety czymś nieznanym, a więc nadchodzi nowe. I tak powinno być.
Wiem wiem… myslalem o tym i czekalem na szczerego no ale napisales to ty…
O sam zarzut… zarzuty pod jego adresem to juz byly 2 lata temu, czyli trzeba bylo Tuska i jego wpływów bo wczesniej kazdy za nim murem czyli bez przyzwoitosci politycznej xd
Od takich grzechów, to cała opozycja nie była wolna. I w ogóle cała polska polityka od 89.
Z tym, że skala PiSu poraża.
Zmykam już. Jutro, jakby co odpowiem.
Sam lekarzom dawałem koperty, i to grube. Zarabiają po prostu za mało. Ale co innego koperta w nagrodę za operacje a co innego skradzione 70 banieniek za nieistniejące wybory albo np. okradanie funduszu ofiar przestępstw lub PCK.
Po prostu im sie nalezy tak? Xd
Pisowi? Tak. Wszak to jedna wielka rodzina.
Mafijna
No jezeli pisowi tez dajesz grube koperty to nie mam pytan XD
PiS kopert nie bierze. Oni wola reklamówki.
@Szczery_do_BULU mnie to dziwi, ze oni jeszcze nie wypłynęli z tymi wszystkimi panama czy pandora paper? Kase trzymają u Putina czy w materacu? Bo jak dali Rydzykowi?