I dowidzenia ![]()
Z tego, co czytałam, nieźle się wyłożył…
Chyba Ci go nie żal? Pfff ![]()
Przecież to tylko odwrócenie uwagi od afer Lichockiej i miedziowej. PiS potrafi upiec dwie pieczenie na jednym ogniu: uwalą Tomeczka co im się zbuntował i odwrócą uwagę od swoich wpadek. Drugą aferą odwracającą uwagę jest atak na Banasia, ale tu stawiam że Banaś nie był głupi i kwitów na pisiacką sitwę nie trzymał w domu. Ciekawe jest też to, że nie respektują immunitetu, który przysługuje Banasiowi, to pokazuje jak mogą potraktować każdego człowieka ![]()
Co nie zmienia faktu że i Tomek i Banaś może nawet powinni siedzieć(zgodnie z prawem) … Zresztą jak wszyscy anty PiS mówili o banasiu jeszcze pół roku temu- teraz nagle wszyscy mu kibicują… Czy to nie jest żałosne? XD teraz na przekór pisowi nikt nie chce żeby Banaś został wywalony… (oczywiście mówie o ciemn ludzie a nie politykach)
Żałosne jest to, że taki typ był w KAS a teraz w NIK. W normalnym państwie nie miałby szansy zostać urzędnikiem weryfikowanym przez służby, w państwie z paździerza został jednym z najwyższych, niezależnych i trudno usuwalnych…
No ale to nic nie zmienia w tym co ja napisałem… Jest taki a mimo to wszyscy za banasiem teraz.
Zresztą nie wiem czy zauważyłeś, że ludzie pracujący w KAS uczestniczyli w karuzelach VATowskich.
Oczywiście nie zmienia to tego, że Banaś do niedawna złote dziecko PiSu okazał się złodziejem i bandytą.
Kilka lat temu był na plakatach wyborczych i z naszym Adrianem i Becią oszustką i z preziem mafii.
I każdy tak uważał dopóki nie wyszło że PiS chce go wywalić a on nie chce odjeść… Później wszyscy zapomnieli że jest takim bandyta i nawet zaczeli go wspierać i pewnie nawet byli by przeciw temu żeby PiS go wywalił nawet nielegalnie jakoś… Byłbyś przeciw tak? Mimo wszystko za banasiem xd pytam ciebie bo akurat ty udzielasz się w pytaniu… Chodzi mi ogólnie o anty pisowców.
E pomyśl trochę!! Od dawna opozycja trąbiła, że Banaś to bandyta. PiS najpierw dał go do podatków, gdzie udało mu się stworzyć mafie wyłudzające VAT, a następnie przy sprzeciwie opozycji zrobili go szefem NIKu! Bandytę i oszusta! To że teraz boleśnie kąsa PiSiaków to jest wyłączna wina Jarka i jego siepaczy.
karuzela sie zaczela.
nie wszystko da sie zamiesc pod dywan jak to bywalo za komuny i opiekunczych skrzydel moskiewskich przyjaciol (nie mylic z dekabrystami)
nie pomoga stajnie trolli z Lubianki.
Nie widzę jakoś spadku poparcia dla PiS, a to jest naprawdę złą wyrocznią na przyszłość ![]()
tez tego nie widze, na razie w imie 500+ ludzie wszystko wybaczaja.
![]()
No i taki anty pisowiec cieszy się z takich wydarzen… Chce on żeby ten bandyta Banaś był jeszcze na stanowisku i jeszcze dowalił pisowi.
Chyba słabo ogarniasz czytanie ze zrozumieniem.
Ja bardzo dobrze… A mam wrażenie że ty coś nie tak w tym poście który zacząłeś od Pomyśl troche… Bo napisałem wyżej że nie chodzi mi o polityków tylko o… Lud anty pisowski
Czyli Ty nie cieszył byś się gdyby Banaś zapowiedział że jutro ujawni informacje o prokuraturze o KRS itp? I nie chciał byś aby wytrzymał jak najdłużej na stanowisku mając nadzieję na więcej dokumentów o pisie. tak? Xd
A taki był wiarygodny gdy spowiadał się tvn-owi. Może myślał że reszta brudów mu się upiecze.