Przecież podobno rozkradziono wszystko za PO?
A nauczyciele i lekarze suchy chleb niedługo będą jedli, bo im Czarnek z Niedzielskim kiełbasę pożerają.
Takie życie.
A propos kradzieży:
Oj tam… praca najwyżej do 23.06 to się człowiek odchudzi potem, dłużej będzie żył (jeśli przeżyje). A szkołę się wyposaży pośrednio za swoje pieniądze, tylko nie wiem, jak, bo inflacja taka, że ci nowi już nie dadzą rady sobie kupić narzędzi pracy.
Po to przecież idzie się do polityki
Na tego dzbana patrzeć się nie mogę, co powie - to głupsze, co zrobi - to bardziej szkodliwe.
Fakt, ze osobnik ten wywoluje odruch wymiotny…
Ale jak kupili te wille to trochę zaczął się golić z radości…
Moze mu cos odpalili i go stac wreszcie na maszynkę?
A Dudus-Długopis oczywiscie umyl ręce.
“To są fundusze, które, jak rozumiem, zawsze były.” nie wiem, dlaczego to zdanie mnie zdenerwowało Znaczy, jak wybuchła wojna to zaczęli kombinować w tym kierunku, bo ustawa wtedy się pojawiła. Ukraść to ukraść, ale z jakim przegięciem… a wydawało się, że granice dawno zostały przekroczone.
Co się dziwisz?
Mają dawać na lewacko-tęczowe organizacje? Proszę cię
No przecież Czarnek to powiedzial wprost, ze lewakom dawac nie będzie. Tylko nie sprecyzowal czego?
A najciekawsze, że wśród tych “lewackich” organizacji, które nie dostały dotacji są: Caritas, ZHP i ZHR.
nie wiem czyim oczkiem w glowie jest Caritas? bo raczej nie Torunia i Lublina.
poza tym oni jakby zaczęli sie dokladniej rozliczac. a te fundacje to firmy krzak z rocznym czy dwuletnim stazem i jak sadze niewiele wiecej im zostalo, bo okres karencji ustalono na rok a nie jak to zwykle bywa zwyczajowo - na co najmniej 10.
Wdzięk i powab roztaczany męska lalka wspak,
minister edukacji, bałwan jest on wszak.