Nie dziwcie się jak rozwali bank. Ale i inni mogą spróbować swoich sił. Bo chodzi o… pieniążki…
Zapraszam – KLIK!
Nie dziwcie się jak rozwali bank. Ale i inni mogą spróbować swoich sił. Bo chodzi o… pieniążki…
Zapraszam – KLIK!
10/15…W paru rejonach nigdy sie nie interesowalem.Andora,przymiotnik,cos z Pomorza,panstwa Afryki…Niby szlo szybko a jednak…
Brawo, to dobry wynik, jak na dość trudny quiz!
A to się teraz popisałam ! :8/15 stuck_out_tongue:
I byłoby o punkcik mniej, ale zdążyłam już rozwiązać Twój rebus i się nieco dokształciłam ![]()
A 78 jeszcze nie wysyłam, bo mi homoś został ![]()
To z tymi panstwami Afryki,nie dawalo mi spokoju…Chyba do tego wroce za chwile ![]()
Komplecik Nie ze mną te sztuczki. Ale jednego bym nie miał, żeby nie rebusy Bingoli.
Jeżeli się nie mylę, to ta nazwa kiedyś w Czarnogórze obowiązywała. Ta, niedaleko Limanowej, a także i Słupska.
Matouszek bankier nie jestem 9/15 ![]()
Taaa, rozwali bank. Jaja sobie ze mnie robisz. ![]()
14/15. Byłem w Andorze i nie płaciłem tam żadnymi takimi (już zapomniałem, co tam w quizie było) tylko Euro. Miałem jeszcze jakieś dwie wątpliwości, ale że nie miałem od kogo ściągać to musiałem kombinować. Generalnie to sporą część tej wymienionej w quizie waluty mam, ale Andorą zaskoczyłeś.
Mowa była o kasie, a ja stary kasiarz jestem.
![]()
Bij - przy - ona
bez niej człek, jak bez powietrza opona. ![]()
Kużwa, wiem coś o tym.
w Andorze to ja placilam karta…
Już ja Bingoli zrobię quiz, geograficzny … Będzie się cieszył, jak połowę zrobi … ![]()
A ja wyszedłem bez płącenia ![]()
Juz sobie wyobrażam pytania. Np. Jaka jest łączna długość chodników na Mauritiusie?
obwod kuli ziemskiej liczony od Czomolungmy po Row Marianski?
Nieco podobne … W każdym razie jak zrobisz dobrze 60%, będziesz po quizie mógł śmiało doktorat bronić ![]()
Lej - na - to
???
.bo nic innego mi do łba nie przychodzi.
To odpowiedź niematerialisty ![]()
aaaa
Rozumiem, że trzeba dać napiwek barmance za barem.
Lej - tu - Pani
.eureka.
Wal - u - ta,