Nie dziwcie się jak rozwali bank. Ale i inni mogą spróbować swoich sił. Bo chodzi o… pieniążki…
Zapraszam – KLIK!
Nie dziwcie się jak rozwali bank. Ale i inni mogą spróbować swoich sił. Bo chodzi o… pieniążki…
Zapraszam – KLIK!
10/15…W paru rejonach nigdy sie nie interesowalem.Andora,przymiotnik,cos z Pomorza,panstwa Afryki…Niby szlo szybko a jednak…
Brawo, to dobry wynik, jak na dość trudny quiz!
A to się teraz popisałam ! :8/15 stuck_out_tongue:
I byłoby o punkcik mniej, ale zdążyłam już rozwiązać Twój rebus i się nieco dokształciłam
A 78 jeszcze nie wysyłam, bo mi homoś został
To z tymi panstwami Afryki,nie dawalo mi spokoju…Chyba do tego wroce za chwile
Komplecik Nie ze mną te sztuczki. Ale jednego bym nie miał, żeby nie rebusy Bingoli.
Jeżeli się nie mylę, to ta nazwa kiedyś w Czarnogórze obowiązywała. Ta, niedaleko Limanowej, a także i Słupska.
Matouszek bankier nie jestem 9/15
Taaa, rozwali bank. Jaja sobie ze mnie robisz.
14/15. Byłem w Andorze i nie płaciłem tam żadnymi takimi (już zapomniałem, co tam w quizie było) tylko Euro. Miałem jeszcze jakieś dwie wątpliwości, ale że nie miałem od kogo ściągać to musiałem kombinować. Generalnie to sporą część tej wymienionej w quizie waluty mam, ale Andorą zaskoczyłeś.
Mowa była o kasie, a ja stary kasiarz jestem.
Bij - przy - ona
bez niej człek, jak bez powietrza opona.
Kużwa, wiem coś o tym.
w Andorze to ja placilam karta…
Już ja Bingoli zrobię quiz, geograficzny … Będzie się cieszył, jak połowę zrobi …
A ja wyszedłem bez płącenia
Juz sobie wyobrażam pytania. Np. Jaka jest łączna długość chodników na Mauritiusie?
obwod kuli ziemskiej liczony od Czomolungmy po Row Marianski?
Nieco podobne … W każdym razie jak zrobisz dobrze 60%, będziesz po quizie mógł śmiało doktorat bronić
Lej - na - to
???
.bo nic innego mi do łba nie przychodzi.
To odpowiedź niematerialisty
aaaa
Rozumiem, że trzeba dać napiwek barmance za barem.
Lej - tu - Pani
.eureka.
Wal - u - ta,