No to czego się spodziewacie po wygranej

Karola Nawrockiego i czego można się spodziewać

1 polubienie

Niby są proamerykańscy a Ukraińcy sobie radzą

1 polubienie

No to długo nacieszyliśmy się rządami lewicy

Ile jeszcze ma Tusk czasu do wyborów?

1 polubienie

W sumie nic się nie zmieni. Tego możemy się spodziewać. Bo do tej pory Lewica rządziła z prezydentem Andrzejem Dudą

1 polubienie

Nie wiem.
Trzaskowski zdaje sie swojej fuchy w Warszawie nie straci.
Jak juz pisalam, Nawrocki moze choc nie musi byc do kupienia , tobiemie z siebe jako katolikiego nacjonalisty prawicowego liberała.
Urwac sie z lancucha przy kuwecie kota przezsa?
Ty jest glebszy problem systemowy. Jak pzbyc sie nafinego wrzodu PiS. Mojzesz na to znalazl sposob. 40 lat swoja trzodke po pustyni , ktora da sie przejsc w tydzie, no moze dwa ganial

3 polubienia

Ja mam pomysł, ale jeśli jest dobry to mnie WSADZĄ!

3 polubienia

Ktoś się przyjrzał obietnicą socjalnym Karola Nawrockiego bo ja nie?

1 polubienie

I tak jeśli chcą wrócić w pełni do władzy to muszą nic nie spieprzyć do wyborów następnych. Nic dużego bo małe potknięcia to są im wybaczane regularnie

1 polubienie

Będzie sceptyczny co do ideału jednej Europy, wiadomo, na pewno Euro nie będzie szybko u nas, jest przeciwko wejściu Ukrainy do Nato, to nawet wbrew pisowi. Będzie blokował ustawy o mowie nienawiści.
W czasie wolnym będzie promował boks amatorski, oraz okazyjne prace dla młodych i silnych mężczyznach, w różnych klubach przy wejściach, gdzie salonowe dziecie lubią się bawić… i znajomości z ludźmi nietuzinkowymi :smile:
I wiele różnych innych rzeczy będzie robił. Ogólnie będzie hamulcowym wielu różnym progresywnym ideam tego pięknego świata.

1 polubienie

Zobaczymy. . Odcimek Czerdziestolatka z krysztalwm i japonskim biznesmenem wniszacym toast " cwana bestia" mi sie przypomnial

1 polubienie

O 20 czasu polskiego Tusk ma wygłosić w mediach oświadczenie. To bardzo trudna dla rządu sytuacja. Ma być rekonstrukcja albo głosowanie nad wotum.

Myślę że rząd Tuska po prostu nie dowiózł. Pracuje zbyt wolno. Ludzie chcieli mieszkań, lepszej opieki zdrowotnej, nie chcieli paktu migracyjnego, zielonego ładu, miały być związki partnerskie.
Nie wyszło.

A poza tym to Polacy nie głosują na programy tylko na złość sąsiadowi

3 polubienia

Polak to trudny gatunek, i co z tym zrobić?

2 polubienia

Dokładnie. Czasami się zastanawiam co ludzie mają w głowach

1 polubienie

Popelniono dużo błędów. Zaczynajac od tego, ze Tusk powinien miec sztab specjalistow od PR, a nie trupy z szaf do TVP wsadzac. Zwlaszcza na poziomie regionalnym. No i miec rzecznika prasowego. Bo polityka w starciu z Kaczynskim to nie haratanie w gale i czekanie na “szmate” do zdobycia gola

1 polubienie

Ale tak ogólnie to niewiele się zmieni w Polsce, może Unia bardziej ochoczo będzie nam wymyślała sowite kary finansowe z przekraczanie prawa unijnego. Ale na to to nas chyba stać…

1 polubienie

Wcielić do Rosji i ch*j. Bo tak będzie jak władze przejmie PiS i konfa

2 polubienia

Nigdy, nie pozwolę na to osobiście.

1 polubienie

To jest potwarz wobec obozów prawawych, nikt nigdy nawet nie myśli w ten sposób. To, że trzeba krytycznie podejść do relacji z Ukrainą, to wcale nie oznacza, że chcemy iść na kolona do ruska.

1 polubienie

Powiedziałabym nienaprawialny

2 polubienia

Jesteśmy swoiści, i chwała nam za to, nie ma co się upodabniać do przeciętnego zachodniego europejczyka, bo to bywa śmieszne. Przeciętny europejczyk jest egoistą do bólu, i żaden się nie martwi o sprawy ponadnarodowe, to tak z francji patrząc.

1 polubienie