No to jak to było

Są te maseczki wadliwe czy nie? bo wczoraj KGHM wzywało do sprostowania a dziś…

no i rozdajacy kiepski bo przekret nie wyszedl…
nie tylko maseczki do d… to jeszcze zle jezyki twierdza, ze posrednik mial na tym dealu przebitke ponad 6 zl na sztuce…

1 polubienie

6 zł to chyba jak by w detalu kupował. koszt takiej w chinach przy tej ilości to max 20 centów.

1 polubienie

https://24legnica.pl/borys-zada-od-morawieckiego-prawdy-o-maseczkach-z-antonova/

Czytałem wiem . Mam wrażenie ze towarzystwo czuje koniec koryta i wszelkimi środkami grabią. Mam dziwne wrażenie że drukowanie kart wyborczych też było praniem kasy z państwa bo tak na prawdę ja nie widziałem tych 30 mln kart.

3 polubienia

ja pisze o zarobku posrednika . czyli zaprzyjaznionej firmie na codzien handlujacej bronia.
nie wiem jak sie ksztaltuja ceny tych najprostszych ale u mnie w aptece z para rekawiczek nieco grubszych niz chirurgiczne kosztuja w detalu 60 centymow, 80 jak dwie pary rekawiczek.

2 polubienia

No pośrednik pośredniczył bo musiał pośredniczyć tak wczoraj tłumaczył prezes KGHM

1 polubienie

no tak, bo inaczej nikt by nie zarobil…

2 polubienia

Bo firma pokroju KGHM nie ma wolnych ludzi którzy mogli by takie coś zrealizować…
Mam wrazenie że nikt tam angielskiego nie zna.

ja to mam wrazenie, ze w ogole rzadzi ten kto pierwszy wstanie (albo ostatni spac sie polozy) a reszta kradnie.

1 polubienie

Widzisz w wyborach mówili"wystarczy nie kraść" a dziś brakuje już na wszystko. Czyli co?

3 polubienia

Przebitka to dodatkowe 8 zł od sztuki + marża. W sumie czysty zysk to ponad 5 milionów zł

Maseczki są aż jednorazowe na 2 godziny maksymalnie do użyycia

1 polubienie