Są te maseczki wadliwe czy nie? bo wczoraj KGHM wzywało do sprostowania a dziś…
no i rozdajacy kiepski bo przekret nie wyszedl…
nie tylko maseczki do d… to jeszcze zle jezyki twierdza, ze posrednik mial na tym dealu przebitke ponad 6 zl na sztuce…
6 zł to chyba jak by w detalu kupował. koszt takiej w chinach przy tej ilości to max 20 centów.
Czytałem wiem . Mam wrażenie ze towarzystwo czuje koniec koryta i wszelkimi środkami grabią. Mam dziwne wrażenie że drukowanie kart wyborczych też było praniem kasy z państwa bo tak na prawdę ja nie widziałem tych 30 mln kart.
ja pisze o zarobku posrednika . czyli zaprzyjaznionej firmie na codzien handlujacej bronia.
nie wiem jak sie ksztaltuja ceny tych najprostszych ale u mnie w aptece z para rekawiczek nieco grubszych niz chirurgiczne kosztuja w detalu 60 centymow, 80 jak dwie pary rekawiczek.
No pośrednik pośredniczył bo musiał pośredniczyć tak wczoraj tłumaczył prezes KGHM
no tak, bo inaczej nikt by nie zarobil…
Bo firma pokroju KGHM nie ma wolnych ludzi którzy mogli by takie coś zrealizować…
Mam wrazenie że nikt tam angielskiego nie zna.
ja to mam wrazenie, ze w ogole rzadzi ten kto pierwszy wstanie (albo ostatni spac sie polozy) a reszta kradnie.
Widzisz w wyborach mówili"wystarczy nie kraść" a dziś brakuje już na wszystko. Czyli co?
Przebitka to dodatkowe 8 zł od sztuki + marża. W sumie czysty zysk to ponad 5 milionów zł
Maseczki są aż jednorazowe na 2 godziny maksymalnie do użyycia