No i jak Kujony?
Przeczytałam pytanie “no i jak kujony?” - no i zmykam. Nienawidziłam kujonów - uraz został mi do dzisiejszego dnia.
Ale akurat na to pytanie nie musisz odpowiadać
Sprawdziłam się - wynik nie jest może idealny ale i wstydzić też chyba nie mam się czego z racji “zapędów” autora pytań - 6/10. Tytuł quizu jednak powala.
Od początku wiedziałam:
TO NIE DLA MNIE!
“Dziwakiem” jeszcze nikt nigdy mnie nie nazwał. Mój mąż też do “romantyków” nie należy. Do …y te “charakterystyki”
50%prwady w tym jest. Mąż urodził się w styczniu - jest szczęściarzem, bo mnie poznał Ale ja (lutowa), to przecież egoistką nie jestem
Kto mał JEDEN??? Bo ja mam!
8/10 a zle kolory i ilosc mandatow.Czyli jak zwykle,zle liczby.Cos tam bylo z wektorem,co trafilem jak slepy w tunelu.Ale trafilem
10/10
Brawo Autor!!!
Komplet
Ten od ulicy Marszałkowskiej stworzył w Polsce pierwszą zawodową straż pożarną i zainicjował, a także doprowadził do wybrukowania ulic w Warszawie. Stał też na czele przestrzegania prawa i porządku w kraju. Działo się to za panaowania Augusta II Mocnego, Stanisława Leszczyńskiego i Augusta III Sasa. Czyli XVIII wiek.
Ten quiz nie jest dla kujonów.
Koleżanko @Mamita urodziłem się w lipcu i wszystko jasne…
Na haslo kujon odzew 10/10
Ale ze strzelanka poparta eliminacja. I ta wiedza to wcale nie taka ogolna.
A z tymi kolorami to na razie udowodniono empirycznie na skonczonej ilosci przypadkow. Dowodu matematycznego wciaz brak
Intuicja jak w przypadku kwadratury kola.
Tluklo sie po lepetynie, ale juz ilosc trafilam, bo to sie zapomnialo.
Ja tam jestem nie do pobicia!!!
Elsie, nikt nie będzie Cię bił, ale wydaje mi się, że coś Ci się pomyliło, albo bawisz się z nami w prima aprilis. Przyznaj się - wymyśliłaś taki wynik, bo bałaś się, żeby Cię nie nazywali kujonem
PRZYSIĘGAM!!! Myślałam, że będzie zero…
Czasami zdarza się, że na człowieka najdzie takie coś, że wydaje mu się, że wszystko jest napisane po chińsku i nawet nie rozumie ani słowa z tego co czyta. Pewnie naszło Cię akurat takie zaćmienie. Nie Ciebie pierwszą i nie ostatnią Twój poprzedni quiz wyszedł świetnie. Aż pozazdrościłam
He, he, he!
Marszałek mnie pobił, Fileas Fogg i historia bitew niemorskich - 7/10.
Czyżby znajomość i pamiętanie książek monsieur Verne’a jeszcze było w dobrym tonie?
W naszym pokoleniu - z pewnością!