Zapraszam - KLIK!
Tu lepiej mi poszło: 9/15
Do kujoństwa daleko.
14/15, choc udalo mi sie fuksem trafic cos o nazwie Bovska, to juz L.U.C okazal sie niewypalem.
reszta gdzies dzwonila i to nawet prawidlowo.
Kujon!!!
10|15 Nabrałem się na Waszyngton. Poza tem źle; Matka, LUC, Bovska, Saba. Stokrotki zgadłem, bo też nie wiedziałem.
14/15 ale nie jestem kujonem bo sporo strzelałam Więcej się w quizy nie będę bawić, bo się strasznie stresuję i czuję się jak w szkole.
9/15 a zle Bovska ,LUC [to pewnie jacys raperzy?],Spinoza,chorwacka wyspa,traktat z Utrechtu i polski król…W dodatku bąbel to czysty fuks…
13/15 dobry dzien!
Waszyngton to juz nie raz w tych quizach byl.
Ale te Bovskie i spolka to nawet nie wiedzialam jak zakwalifikowac. Bo na sport to nie wygladalo, a na celebryrach sie nie znam, nawet tubylczych, a co dopiero polskich?
Sympatyczna koleżanko @joko Ty się nam tu nie wykręcaj jakowemyś szkolnemy stresamy.
Ty bierz idział w bingolówkach i innych takowych, bo ktoś ten poziom czymać musi.
No, ja Cię bardzo proszę, Ty mnie nie stresuj.
Przemiły kolego @birbant, ja już dość różnych egzaminów w życiu się nazdawałam, by nie mieć stresa przed każdym następnym A te bingolówki to mi egzaminy jakoweś przypominają i nie zawsze udaje mi się nastrzelać w miarę szczęśliwie, tak, że poziom często mogłabym drastycznie wręcz zaniżać
“Bingolówki”, jaki piękny eponim!
Mam nadzieję, że nie poczułeś się urażony, że pozwoliliśmy sobie takowy eponim stworzyć Tak już przywykliśmy do rozwiązywania tego, co wymyślisz, że wyraz niejako sam się stworzył i z pewnością jest zrozumiały dla każdego z pytamków.
Czasem bingolówki, bingolóweczki, a czasem bingolówy…
Ależ roztomiła kumpelko @joko przymknij na stres oko.
Pytania są czasem głupawe
za to mamy zabawę.
Drogi kolego @birbant`cie miły
Mnie egzaminy nocą straszyły
Quizy mi o nich przypominają
Więc będę zwiewać od nich jak zając.
Ach koleżanko quizowo zwiewna.
musisz być bardziej siebie pewna.
birbanta dzisiaj wszak pokonałaś,
za co szacunek Ci i chwała…
Ja tu nikogo nie pokonuję
A tylko bardzo się wręcz stresuję
Najchętniej wlazłabym w mysią norę,
Żeby przed quizem schować się w porę…
Gdy mnie strzelecka zawiedzie moc
Będę się wstydzić przez całą noc.
W nocy nie należy się wstydzić, a wręcz przeciwnie, że się tak wyrażę.
No tak, masz 100% racji, ale ja się wstydzę wtedy swojej quizowej niemocy.
Birbuś, przed chwilą w realu przegrałam zakład. Muszę wybyć po zgrzewkę piwa.