No to żeby było weselej?

Niewątpliwie ruch wyćwiczony

3 polubienia

Przypomniał mi się dowcip z czasów mojej młodości.

Babcia z dziadkiem chlipią zupę i nagle dziadek pacnął babcię łyżką w czoło.
– Stefuś, za co?
– Bo znów se przypomniałem, żem cię niecnotliwą wziął…

2 polubienia

17323800496384592713546310129443

To przez tę zupę

3 polubienia

Mi nie wesoło. W Wawie zginął policjant po postrzeleniu przez policjanta stażystę. W dodatku nie ma na kogo głosować, bo Rafał-modelka jest tylko mniejszym złem.

Nie frustruj się. I żeby Cię rozweselić:

Żona trzeszczy mężowi, że znów jedną skarpetkę rzucił w inne miejsce niż drugą. A on na to; - skarbie, skarpetki nie przysięgały sobie dozgonnej miłości…, tak jak my…

2 polubienia

Blondynka do koleżanki; - wytłumacz mi, Mariolka, jak to jest. Mój brat ma trzy siostry, to dlaczego ja mam tylko dwie?

2 polubienia

Suchary aż trzeszczą…

Innych nie umiem… :man_shrugging:

1 polubienie

Nie przesadzaj, on z porzadnej inteligenckiej rodziny. Trzaskowski znaczy się.
A co do policjantów? Brak treningu. Bo wypadki zdarzyc się mogą.
I teraz pytanie, czy młody narwany? Czy starszy przypadkowo wszedl mu w linie strzału? Ale tego siedzac w komisariacie przekladajac papiery i uzywajac broni jako przycisku do nich, sie nie nauczysz.

1 polubienie

ten starszy był po cywilnemu podobno nawet bez opaski na ramieniu :woman_facepalming: To oni się jakoś nie komunikują wcześniej, że jeden do drugiego strzelił?

1 polubienie

Litania do spiritusa.

2 polubienia

Nie wiem?. Wiem i widze jak tu wspolpracuje policja mundurowa i niemundurowa. Jakis system komunikacji mają. Ale wiem jak wyglada szkolenie w przypadku uzywania broni?
Bo tu zezwolenie na mysliwska to formalnosc, czesto nawet nie musisz miec, zelezy od gminy. Ale jak sobie chcesz postrzelac na strzelnicy z czegos innego niż dubeltowka czy trylinka? Nie mowiac juz o zezwoleniu na broń krótką? Egzamin psychologiczny, trening i obowiazkowa coroczna praktyka. A to cywile.
Jak szkoli się policje? Z tego co widzialam, bo korzystają z tego samego ośrodka? Godzin i wystrzelonych nabojow nie liczą. A broni palnej uzywaja w ostateczności.
I na tyle skutecznie, że legenda miejska bywa lepsza od kulki w łeb.
Nie eiem co moglo się stać? Mlody spanikował? Moze rykoszet? Broń się zacięła?

1 polubienie

Ty lepiej się zastanów po co pan albo pani dokonuje coming outu, że nie jest panem albo panią.

Żona siedzi bardzo smutna na kanapie, wpada mąż do domu i radośnie wrzeszczy; kochanie, trafiłem 6 w lotto, jesteśmy bogaci!
A ona nie reaguje, nadal siedzi smutno zapatrzona w dal.
On to zobaczył i pyta; - co się stało, dlaczego jesteś taka smutna?
– Mamusia złamała nogę i długo nie będzie do nas przychodzić.
On, aż podskoczył i; - kumulacjaaa…!!!

3 polubienia

A ja wczoraj wymysliem suchar:
Jak sie nazywa czerwone miejsce po ukąszeniu?
Red Bull :rofl:

5 polubień

To to jest naprawdę podłe…tak mamusi życzyć ;( A ja doszłam do wniosku, że nie będę się denerwować tym fejsbukiem i innymi newsami, bo lepiej mi zrobi sprać plamę z bluzki :thinking:

1 polubienie

Po pol roku nieobecnosci na FB zaczelam sie zastanawiac, czy tam jeszcze sa jakies tresci poza reklamami?
No owszem, troche ludzi o cos tam jeszcze walczy, ale w wiekszosci to mam wrazenie, że smok zjada wlasny ogon?
A plama na bluzce?
Ty mi powiedz jak zjesc jajko na miekko bez uzycia serwetki pod broda, niczym u fryzjera?

1 polubienie