11/12
Bardzo fajny, niekontrowersyjny i błyskawiczny
Strach sie bać…Ale" na koń!!!"
Zanim załapałem,coś spieprzyłem w 1-3…A potem zle jak zwykle pszczeli temat…10/12.Z tym ze pyt. bodaj 5…Tak to mozna wszystko…
Komplet, jestem geniuszem skojarzeń
Test rowie fajny co prosty jak dla mnie.
Geniuszu skojarzeń bez żelazka…I tak masz u mnie medal za teleturniej.Podziwialem nie wiedzę bo o tym mam jako takie pojecie.Ale to ze czułeś sie jak ryba w wodzie.Klasa!
Brawo!
To tak na marginesie.
Za łatwe bo nawet mi udało się prawie wszystko poprawnie zaznaczyć.
Jak policzyłem, to był mój 11,12 i 13 występ w teleturniejach, tak więc tremę miałem juz dawno za sobą.
To jestem bardzo daleko za Tobą.3 zgloszenia i jeden udział…Ale nie moja wina ze mi Wielką Grę zaorali,podczas mojego zgłoszenia…
Zdradz mi prosze,w jakich jeszcze brałes udział?
2 x Sponsor (prowadził Wojciech Pijanowski) 1988
2 x Miliard w Rozumie (Janusz Weiss) 1993
2 x Jeden z Dziesięciu 1997, 2013
1x Va banque (Kazimierz Kaczor w 1996)
3 x Va Banque (Kazimierz Kaczor w 2000)
3 x Va banque (Babiarz 2022)
Jak widać, ten ostatni to mój ulubiony teleturniej.
To treraz przypomnij mi to do czego sie przymierzałem…Pijanowski odkrywał fragmenty obrazów jak puzle…Jakies 20 lat temu
Startowali jacyś ludzie z łapanki.Tylko “vangok i vangok”
Koło fortuny???
Zdecydowanie,nie…Inna idea ale pamietam tylko gdy raz “przysiadłem” przed tv i odgadłem odslanianie De La Croixa,“Wolność na barykadach”.Bylo to trudne bo odslaniali najpierw od dołu…
Pijanowski az sie wcoorviał…
Miliard w rozumie…No…Tego Ci zazdroszczę.
Jestem fanem po grób Wielkiej Gry ale po drodze bywały inne"zajebiszcze"przygody…
Sponsora nie znam, chyba nigdy nie widziałam, ale Miliard w rozumie i Jeden z 10 to moje ulubione teleturnieje.
Va banque ma dodatkowe utrudnienie - stawianie pytania zamiast odpowiedzi.
Podziwiam Cię!
kiedyś nagminnie oglądałam Wielką Grę.
Sponsor był krótko, w końcu lat 80. Głupi w sumie, bo można było wygrać odcinek i nie dostać żadnej nagrody.
Geniusz powiadsz? Ciekawe…
Też 12.
Lubię takie quizy na myślenie bardziej niż wiedzę
Ja odwrotnie