Jutro pogadamy. Idę spać bo jutro o 6 wstaje i muszę być trzeźwy.
To ja na 9 do pracy i narzekam ze wczesnie
A gdzie mój kochany @harmonik? Mam ochotę na Smoleńsk. Lubię takie bezsensowne pisanie.
Nie zmieniaj tematu.
Muszę… Bo pisanie do was na ten temat jest tak bez sensu jak pisanie o zamachu w Smoleńsku… Po co pisać jak wam nie wytłumaczę nawet mojej myśli a co dopiero przekonać… A o Smoleńsku przynajmniej ciekawie
LGBT to geje a geje to LGBT. Nie ma gejów bez LGBT i nie ma LGBT bez gejów.
Smoleńsk to stare gówno.
Tu mówimy o mniejszościach seksualnych i rodzinie
Co za bzdury… Ty w to wierzysz… Dawniej nie było żadnego lgbt i geje żyli i mieli się lepiej niż dziś.
Słyszałeś o akcji z tym sklepem IKEA kiedyś? I to tam się dzieje do dziś… To jest jeden z skutków właśnie tej tęczowej zarazy i przecież nic w tym wszystkim nie ma żadnego geja albo lesby… To polityka i o to chodzi z Strefa wolna od lgbt… To nie znaczy że Strefa wolna od homoseksualistów…
Jesteś mądry inaczej
Wiem że wiesz o oco chodzi.
to taki salon odrzuconych - hetero nie zaloza przeciez zwiazku miloscikow blondynek/rudych/brunetek?
a jesli chodzi o seks to sa tez powazniejsze odchylki jak na przyklad sadyzm czy nekrofilia. nie majace nic wspolnego z orientacja?
Jest jeszcze koprofilia
Albo to że trzeba podpisywać w pracy jakieś pisma że nie masz nic przeciwko innym osoba bo inaczej cie wywala jeżeli nie podpiszesz . To jest lgbt.
to niekoniecznie w kontekscie seksu wystepuje.
Tak się zastanawiam… chyba prędzej zaufam pedalowi niż kapłanowi.
a jak dwa w jednym?
Zmieniasz temat bo zrozumiałeś w końcu XD
Często się zdarza.
Wtedy wychodzę
Ławki trzaskowski ego to też lgbt
A to nie można kolorowych ławek robić?