Ja? mam problemy? haha możesz wyrazić się jaśniej… ? Bo to przecież serwis do zadawania pytań…
Mówi się, że faceci są bez wyobraźni, a tu proszę jakie zaskoczenie … na określone bodźce jednak im wyobraźnia działa.
Gorzej gdy ta dziunia w realu okaże się jednak opasłym wielorybem… udawać też potrafimy by osiągnąć cel.
W sieci to każdy jest w typie Apolla lub Herkulesa z maczugą, a każda jest zwiewna niczym Helena trojańska lub sama Afrodyta. Na szczęście rzeczywistość wszystko potrafi zweryfikować.
@humoreska , jeśli napiszę to w grudniu, możecie uznać, że prowokuję , ale kto się na to nabierze? Zbyt często piszę tu o wieku i nadwadze
Założę się, że nie tylko ja tak śmigam po mieszkaniu w upalne dni.
Ewa, jest prócz tego co piszesz, coś więcej w kobiecie, nazywa się sex appeal ( Tak to się piszę?:P) I to nieuchwytne Coś…
A skąd mam wiedzieć jak się pisze coś, czego nie mam
Kokietuję
Wiem co to jest. Pisałam to na forum wiele razy. Seksapil, to stan umysłu.
No przecież faceci Cię adorują… i łapią się na te gierki
wiem, że wiesz…
Hmmm.
Szczerze? Na forum pozwalam sobie na pewien luz. Wiecie jaki, bo robię to na ogólnym. Psoty, nic więcej.
A ja na takie psoty pozwalam sobie też w realu ( słowne). To nic złego przecież…
Nie mam takiej potrzeby.
Każdy ma jakieś granice, chyba każdy…) ja tylko o kuszących słowach, które działają niewątpliwie na męską wyobraźnie pisałam. Słowach, które wyczytałam na forum i tyle. A poza forum i na nim, można być kim się chce…
Może dlatego, że masz męża?
Na 100%.
Mam kilka bawełnianych majtek w kwiatki.To tak do chodzenia po domu w koszuli na luzie czasem takie gatki lubię założyć. Reszta w kolorach pod staniki lub z kompletów.
Z białymi jest najgorzej jeśli chodzi o trwałość. Materiał szybko szarzeje, nawet jak są dobre i nie stare. To samo ze stanikami. Śnieżno biały stanik mam tylko jeden i do niego chyba z trzy pary majtek. Zakładam tylko jak muszę pod jakieś ciuchy mieć tak biały kolor.
Wybieram ecru lub beże, bo nie niszczą się tak, a dobra bielizna to nie jest mały wydatek.
Wiem że nie wiem, plewy nie dla mnie, przy serniku to można porozmawiać ewentualnie
Nikt ci tyle nie obieca co kobieta, święta przestroga mojego dziadka. Stanowcze pass, sprawdzam
U żony białych nie widywałem, był obrzydliwy róż, pożniej i jego nie chciałem oglądać, sam korzystam z bokserek, gładkie bez udziwnień
Poważnie ten temat chwycił? No ta macie!!!
masz nagane z wpisaniem do akt
chociaz jak juz licytacja?
https://www.youtube.com/watch?v=jLrNdzdvdLs&feature=emb_title
z tym ze od razu prosze o rozgrzeszenie mnie jako moda - bo sama sobie nie wstawie flagi