Gru to zdaje sie bohater tej kreskowka uniwersalna tabletka to remedium na wszelkiego rodzaju schorzenia
Najlepiej duza i czerwona. Trudna do przełkniecia
Posiadam duże granice tolerancji, ale w tem przypadku zostają one przekroczone. Jedyny pozytyw dla mnie jest taki, że kochanie się z jakimś przedmiotem nie jest szkodliwe dla innych.
Sorry, dostrzegłem następne plusa, które niezwłocznie przedstawiam.
Otóż, taka lalka, czy lalek nie mają mamusi, czyli teściowa odpada.
Lalka nie gdera i nie boli ją głowa. Nie przegląda czyichś telefonów, nie jest zazdrosna i nie robi awantur z byle czego. No i i taka damska, nie marudzi; - zrób to i tamto, wynieś śmieci, sufit nie pomalowany, zamykaj deskę na muszli, znowu pijesz piwo… i takie tam jeszcze…
Japończycy są perfekcjonistami. Mogli stworzyć dokładne kopie dziewcząt i chłopaków. Ten brak bólu głowy nie jest taki oczywisty.
W takim razie nie tylko perfekcjonistami ale i masochistami. A jak jeszcze sobie teściowe dorobią…, to faktycznie, ból głowy.
Kolego z tym zamykanie muszli WC to ma swoj sens i logike
W kwestii wynoszenia smieci?
Mozna przeciez to wyrzucic przez okno
Miałem takich sąsiadów w Polsce.
Myślę, że jeśli pomysł “chwyci”, to największe korzyści odniosą producenci.
Czytałam kiedyś, że jakiś Japończyk chciał nawet ożenić się ze swoją lalką. Nie wiem jak się sprawa zakończyła.
Ponoc byl Anglik, który chciał byc mezem swojej kamizelki zrobionej z sierści ukochanych psow i kotów? Fetyszysta?
Chyba i kobiety i mężczyźni byliby zadowoleni.
@gra Mężczyźni mieszkający pod jednym dachem z lalkami są już na porządku dziennym. Żeby mieć jedną trzeba mieć sporo hajsu, a niektórzy maja po kilka. Ciekawe czy sami o nie dbają czy tez oddają do “pralni - myjni”?
Japonia to ponoć kraj prawiczków i być może o to chodzi w tego typu usługach.
Druga ewentualność to badanie rynku, czyli na razie nie wiadomo, czy ten pomysł przyjmnie się na dłużej.
Siadła baba na twarzy Pinokia i krzyczy; – kłam, Pinokio…, kłam…!!!
Pinokio był z drewna nie plastiku
Drewno to taki XIX-wieczny plastik.
Babie było wszystko jedno.
Polemizowalabym , ale klocic sie nie będę
Zaraz Się okaże, że same zalety
Sugar mama to też znane rozwiązanie
Jaki ten Pinokio Birbanta dowcipny…
Też a teraz pozostake ustalic z czego byl wystrugany?