Nowy konkurs - zaczynamy rozgrzewkę

Tych “eliksirów młodości” jest wiecej…
W rozsądnych dawkach nie zaszkodzą.

2 polubienia

Lubię takie starocie. a ten tu z westernami kojarzy się. Te zaś z moim Tatą , razem ogladalismy.

3 polubienia

To proszę bardzo …

3 polubienia

A to wyjątkowo nie było z westernu :smiley: To kompozycja jeszcze z lat 40-tych.Ale owszem,śpiewał ją min. Burl Ives,zdobywca Oscara za rolę w westernie “Biały kanion”[The Big Country].

3 polubienia

Aż mnie zmusiło do zmiany płyty :innocent:
Już się kręci Johnny Cash :blush:

1 polubienie

Swojego czasu bardzo lubiłam Casha.

1 polubienie

No przecież nic nie stoi na przeszkodzie :grin:

2 polubienia

Masz rację nic :slight_smile: Trochę odszedł w zapomnienie, czas odświeżyć wspomnienia :slight_smile:

1 polubienie

To nie jest wprawdzie Cash, ale też go lubię …

1 polubienie

Ha!Mam trzy winyle na sprzedaż :innocent:Chcesz?

2 polubienia

Trzy takie same? Mam tą całą płytę, ale na mp3. Winyli odkąd zostały gdy wyjeżdżałem z domostwa rodzinnego nie kolekcjonuję. Jak zacznę, to mnie kobieta z domu wygna, bo chyba tylko jeszcze winyli nie kolekcjonuję …

Chociaż …

Nie, nie kuś, mam słabość do takich rzeczy :grin:

2 polubienia

9 postów zostało scalonych z istniejącym tematem: Jan Zumbach, temat wydzielony

Rozumiem…Nie,nie takie same ale z gatunku Greatest Hits a tego nie lubie.Na każdej mam to:

I ja to rumiem ale po co mi trzy,w dodatku greatest hits czy The Best of…

1 polubienie

Tez nie lubię takich płyt, ale wlasnie 5 tego typu sobie przygarnąłem, bo byly za darmo.
Także niedawno przy dyskusji o tej niby fascynacji panną zza oceanu, co się samolotami po świecie rozbija. Jako, ze jej nie znalem a chcialem miec pojecie, o czym mowa, zapodalem sobie jej the best. Calosci nie dalem rady i nie kontynuuję juz nawet tego jej tematu.

2 polubienia

To wszystko zmienia :innocent:Wszelkie za darmo lub za 25 pensow,co sie zdarza coraz częściej,przygarniam a potem decyduje,co dalej.Ale to tylko cd bo winyle,zresztą słabe na ogół,za te grosze,są tylko w jednym miejscu…

1 polubienie

Nieśmiało przypominam, że dzisiaj o 21.00 rozpoczniemy, o ile będą chętni,
XXV Rozgrywki O Czarnego Kota
czyli XXV ROCK.

Gdyby ktoś miał ochotę, lecz nie wiedział o co chodzi, służę pomocą a nawet krotkim zestawem ćwiczeń.
Oprócz zawodników mile widziani sa kibice. Ci sa, jak wiadomo nieocenieni w dopingowaniu zawodników…

4 polubienia

Patrz pan…XXV,okragła edycja :joy:

2 polubienia

Już tyle razy sie odbyło… A ile wrażeń!

2 polubienia

Chyba brałem udział 22 razy…albo 21.3 lub 4 razy nie punktowałem…Sprawdziłbym to sobie ale na sama myśl o przewijaniu, odechciewa mi się :innocent:
Nie no…Musiało być tego więcej…

2 polubienia

Spotkań było więcej, ale wczesniej nie były punktowane.

2 polubienia