Nowy konkurs - zaczynamy rozgrzewkę

Może przez te blokady, mam ich jedna na drugiej, bo z reklamami to ja na bakier.

Żeby jakaś się trafiła, to musi być dzień …

1 polubienie

Bocca Lupo, może w przyszłym tygodniu spróbujesz?

Jeśli chcesz, zrobimy trening …

:joy: :joy: :joy:

Jeszcze Was trochę poobserwuję i chętnie się przyłączę.
Dzisiaj w sumie pierwszy raz uczestniczyłam w grze.
Daj mi trochę czasu.

3 polubienia

OK. Jednak trening Ci się należy.
W zębach przyniosę reguły gry i drinka do tego :grin: :tropical_drink:

1 polubienie

Reguły już czytałam i może być soczek z lodem.

1 polubienie

Mi raczej też ale faktycznie,problem był wtedy gdy wyświetlał sie ten sam czas a na ekranie zajmowalem pozycję 1.Potem okazywalo sie że u innych jest inaczej…

3 polubienia

Kurcze,jak 7 zagra to dopiero będzie młyn!!!

3 polubienia

Dokładnie.

2 polubienia

To prawda.Ale co innego kliknąć o jedną tysięczną sekundy za pózno a co innego nie wiedzieć…

3 polubienia

Najważniejsze jest to, żeby nie pisać dodatkowych komentarzy, bo wtedy zakłócacie cały rytm odpowiedzi i przeszkadzacie Benaskowi.

3 polubienia

Po tej grze muszę zweryfikować swoje spostrzeżenia na temat ludzkiej percepcji.

Inna sprawa, że tu każdą kolorową literę trzeba wpisywać kodem HTLM ręcznie, co przy rozgrywkach jest tego około 50 pokolorowań. Łatwo o pomyłkę. A przecież nie tylko tu o kolorowania chodzi…
Wystarczy nie wpisać jednego znaku i problem gotowy.

2 polubienia

Bo grasz z nami. O ile sobie przypominam ? To nazywalo sie gra jakie slowo mam na mysli? Gramy w gry wojenne, ofiar byc nie powinno. Niesmak z popelnonego błędu, jest ? Juz wiesz czego nie robić?

1 polubienie

Generalnie pomyłki zdarzają się najczęściej, gdy są dwie takie same litery. Należy w takich sytuacjach szczególnie się wyczulić. To powinno przyjść z czasem, o ile mnie wcześniej cholera nie weźmie … :face_with_peeking_eye:

Nie wiem, kody HTLM sa do przejscia metoda kopiuj wklej. Tylko znajdz mi procedure, Jak? Wylamywac otwarte drzwi? Mam rozwiazanie przed nosem, znalezc nie moge, na starym pytaniu to funkcjonowalo.
Pomyslem bylo i pewnie jest stworzenie matrycy w Excell

Oj, zycie jest zagadką? Nauka to nie robic tych samych błędów i jak ktos mial dobry pomysl to wykorzystać :rofl:
Wlasnie pisalam, co do HTML ?

1 polubienie

Ja wczoraj dwukrotnie widziałam u siebie moje słowo jako podane pierwsze, a później okazywalo się, że u @benaska ktoś inny był szybszy. To nie był pierwszy raz, pokazywałam Wam przecież poprzednie skany. Trudno, komputer/internet albo jest wolniejszy, albo mnie oszukuje :wink:

2 polubienia

A widzisz, może i u mnie tak jest. Też nie trawię reklam, mam jakieś blokady, może to one spowalniają? Ha! Winny się znalazł: REKLAMY! Bo gdyby nie one, to nie musiałabym mieć tych blokad! :blush:

1 polubienie

Nie oszukuje. Im wiecej ludzi tym latwiej o przeklamania Polaczenia maja swoja przepustowosc. To tylko na filmach wyglada , ze da sie wszystko naraz :wink:

1 polubienie

A może zamiast kolorować literek po prostu pisać po podaniu słowa np. WIOSNA
“WIOSNA” - O na swoim miejscu, W na złym miejscu. Pokolorowane literki są mniej czytelne.
Jak w Master Mind’zie - mówi się co jest na dobrym, a co na złym miejscu.
Ja muszę za każdym razem powiększać obraz (później pomniejszać do normalnego). A to też strata czasu.

2 polubienia