No właśnie, bo psy są zawsze dyskryminowane
![]()
Koteczki i psiaki
Ja wszystkie was zwierzaki…
Szanować chcę.
Lecz przyznam się,
O jednym tylko śnię,
Ją kochać chcę.
![]()
Bo ta świnka
Słodkousta ma dziecinka
Jej czar znam i dlatego,
tylko jej jedynej serce dam!
![]()
Jan Kiepura
Aaaa to nie wiem! Nie starczą Ci koty?
![]()
Mi to wystarcza, zwlaszcza jak marcowac zaczną, a ja nie mam jakiegos kapcia pod ręką?
Nie, to nie to/ Byłam na koncercie operetkowym i słuchałam “na żywo”. Śpiewak był psem i śpiewał tylko HAU, a kobieta kotem i śpiewała tylko MIAU. Tenor i sopran, jeśli dobrze rozpoznałam moim uchem :). Sama zaczęłam szukać, ale nie znalazłam. Może to była twórczość lokalna? Niepublikowana? Spróbuję popytać u organizatora takich koncertów, ale to dopiero w maju.
Dokladnie TO
Niezawodna jesteś ![]()
![]()
*
Jednak mam drewniane ucho, bo to jest przetworzone przez AI ![]()

Hie hie…
Nadal jestem w czarnej trąbie… ![]()
To jest to o co mi chodziło.
Mam to ustawione jako dzwonek MP3 do kilku znajomych, ale pochodzenia nie znałam.
![]()
Gdyby ktoś się pytał, to właśnie można się zapisywać na dzisiejsze rundki.
Rundki się odbędą, ale pod warunkiem, że przynajmniej pojawią się 3 odważne osoby …
Kibice mile widziani.
By za cicho nie było, coś lekkiego, francuskiego.
Jestem gotowy.Jeszcze tylko kawa ![]()
A to ja sobie po piwko skoczę.
Piwko po zwycięstwie
![]()
Dzisiaj kupiłem 2 fajne płyty i posłucham sobie w nowo zaaranżowanym pokoju audio ![]()
To chociaż wykonawców podaj, bo umieramy z ciekawości ![]()
Jestem. Ale nie wiem czy za duzo pożytku bedzie dzis ze mnie?
Proszę bardzo.
Solowy album byłego lidera i wokalisty grupy Mott The Hoople,Iana Huntera"All The Good Ones Are Taken" z 1983 roku oraz The Official Blues Band Bootleg Album czyli większość byłych członków zespołu Manfreda Manna pod szyldem Blues Band.Ich pierwszy album z 1980 roku,bardzo stylistycznie nawiązujący do Johna Mayalla
Jestem, trzy minutki przed czasem