Nowy konkurs - zaczynamy rozgrzewkę

Należy jeszcze dodać, że XXXIV ROCK zostały zaplanowane na 9.05.2024 (czwartek) o godz. 21.00

5 polubień

Ja myślę, że kolega @Bingola pobudza sobie jakoś czynnik BDNF (nie mylić z BDSM) i stąd te rezultaty.

2 polubienia

Kolega @bingola ma komputer na dopalaczach - czyli szybkie łącze, a to często stanowi o pierwszenstwie.

3 polubienia

Nie mogę a raczej nie powinienem komentować gry grających. Ja tu jestem od sprzątania a nie komentowania.

Jednak, mówiąc ogólnie wymyślanie lub rozwiązywanie zagadek słownych z pewnością mogą w takich grach pomóc.

3 polubienia

Co to jest BDNF?

1 polubienie

Bądź Dziewczyno Naszą Fanką

3 polubienia

O jak ładnie

5 polubień

Dla mnie to jest trening jezykowy, bo tak w okolicy to po polsku pogadac ciężko.
A rzeczywiscie rozwiazywanie innych zagadek, czy jakies nieśmiałe próby ukladania? Nie zaszkodzą.

3 polubienia

To ja właściwie,o ile nic się nie wydarzy, jestem gotowy. :smiley:

1 polubienie

Ja dzis robię za kurtynę

2 polubienia

No i elegancko. Ja dopiero niedawno z wycieczki wróciłem. Daleko nie byłem, ale trochę wrażeń przywiozłem.

2 polubienia

Cóż…Ja w pracy ale weekend zapowiada się wystrzałowo! Ok. 25 st. i…jeszcze myślę intensywnie, co tu wymyślić… :innocent:

2 polubienia

Zabrałem malca na lotnisko, po raz już nie wiadomo który.

Trafił się embraer 190 - 200

Niech poznaje samoloty.

Embraer LOT

2 polubienia

Tutaj inne, interesujące moim zdaniem zdjęcie z dzisiejszej włóczęgi …
Trochę powiększone - około 10 razy.

2 Sam

Ten lepiej widoczny samolot to Boeing 777 lecący z Frankfurtu do Szanghaju. Ten drugi to nie pamiętam już. To tak gdyby to kogoś interesowało :grin:

1 polubienie

Z pewnością je będzie odróżniał już za parę miesięcy :joy:

1 polubienie

Ty się nie śmiej, marki samochodów już rozróżnia, a na samoloty ma jeszcze czas.

2 polubienia

Jest za 5 21 a do tej pory zameldował się jeden zawodnik. Czyżby dzisiaj ludzie nie dojechali? Nunu też się odezwała, ale czy ona zagra? To są pytania wieczoru …

2 polubienia

Jestem!

2 polubienia

Brawo! Jest kolejny zawodnik, czyli ludki się zbierają …

Jest nadzieja!

3 polubienia

Hmmm…Dwie osoby to trochę mało…

3 polubienia