Należy jeszcze dodać, że XXXIV ROCK zostały zaplanowane na 9.05.2024 (czwartek) o godz. 21.00
Ja myślę, że kolega @Bingola pobudza sobie jakoś czynnik BDNF (nie mylić z BDSM) i stąd te rezultaty.
Kolega @bingola ma komputer na dopalaczach - czyli szybkie łącze, a to często stanowi o pierwszenstwie.
Nie mogę a raczej nie powinienem komentować gry grających. Ja tu jestem od sprzątania a nie komentowania.
Jednak, mówiąc ogólnie wymyślanie lub rozwiązywanie zagadek słownych z pewnością mogą w takich grach pomóc.
Co to jest BDNF?
Bądź Dziewczyno Naszą Fanką
O jak ładnie
Dla mnie to jest trening jezykowy, bo tak w okolicy to po polsku pogadac ciężko.
A rzeczywiscie rozwiazywanie innych zagadek, czy jakies nieśmiałe próby ukladania? Nie zaszkodzą.
To ja właściwie,o ile nic się nie wydarzy, jestem gotowy.
Ja dzis robię za kurtynę
No i elegancko. Ja dopiero niedawno z wycieczki wróciłem. Daleko nie byłem, ale trochę wrażeń przywiozłem.
Cóż…Ja w pracy ale weekend zapowiada się wystrzałowo! Ok. 25 st. i…jeszcze myślę intensywnie, co tu wymyślić…
Zabrałem malca na lotnisko, po raz już nie wiadomo który.
Trafił się embraer 190 - 200
Niech poznaje samoloty.
Tutaj inne, interesujące moim zdaniem zdjęcie z dzisiejszej włóczęgi …
Trochę powiększone - około 10 razy.
Ten lepiej widoczny samolot to Boeing 777 lecący z Frankfurtu do Szanghaju. Ten drugi to nie pamiętam już. To tak gdyby to kogoś interesowało
Z pewnością je będzie odróżniał już za parę miesięcy
Ty się nie śmiej, marki samochodów już rozróżnia, a na samoloty ma jeszcze czas.
Jest za 5 21 a do tej pory zameldował się jeden zawodnik. Czyżby dzisiaj ludzie nie dojechali? Nunu też się odezwała, ale czy ona zagra? To są pytania wieczoru …
Jestem!
Brawo! Jest kolejny zawodnik, czyli ludki się zbierają …
Jest nadzieja!
Hmmm…Dwie osoby to trochę mało…